| Trn928361 a întrebat:

Buna ziua! As vrea sa incep o afacere in curierat parteneriat Sameday, Fan, Cargus sau ce imi recomandati voi ca fiind mai profitabil, initial daca se poate as incepe cu o singura masina, evident daca este posibil ca mai apoi in primele luni sa ma extind. As vrea sa va intreb pentru cei care aveti o afacere ca asta, sa imi spuneti daca se renteaza, daca este posibil sa incep cu o singura masina si sa imi dati detalii cu privire la taxe tva, profit ș.a.
Mulțumesc frumos! Astept rasp dvs.

2 răspunsuri:
| RxTx a răspuns:

Ia legătura cu toti cei ce au fost parteneri si au dat faliment.
Stai de vorba cu ei
De la ei poti afla.
Mergi la ceilalți parteneri
Afla dacă există lucruri ascunse costuri clauze lucruri incorecte?
Lucruri ne la locul lor?
Lucruri deranjante?

Mai bine te angajezi la firmele partenere
O lună la una
O lună la alta
Sa afli lucruri interne $ecrete

| Violleta2022 a răspuns:

Renteaza doar daca esti dispus sa muncesti serios, cat este ziua de lunga, fiindca primesti comision la fiecare livrare pe care o faci. Daca azi faci 10 livrari castigi (estimativ) 50 lei, dar daca maine faci 30 de livari, atunci faci 150 lei.
Totul depidne de tine, cat de mult esti dispus sa alergi si sa duci cat mai multe pachete.
Sigur ca poti sa-ti faci firma de curierat dar nu vei avea multa clientela, pentru ca nu poti concura cu firmele mari de curierat care primesc cotracte masive.

Eu spun sa-ti faci intai un PFA si sa muncesti singur, pe o masina, iar dupa 1 an de zile vezi daca mai vrei sa-ti faci un SRL, sa cumperi masini si sa te apuci de curierat la scara larga.