anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ziua, as vrea sa intreb ceva legat de crypto, mai precis de comisioanele de pe kucoin.
Eu am facut niste trade-uri la categoria futures pe kucoin cu niste sume mici, precum 3$, 2$, etc.Deoarece vreau sa imi imbunatatesc strategia si nu puteam face acest lucru cu sume prea mari, pentru ca nu voiam sa le pierd.
In orice caz nu asta e ideea.Ideea este ca in cateva din aceste tradeuri am iesit pe profit in altele nu doar ca si atunci cand am iesit pe profit taxele au fost mai mari decat profitul. Spre exemplu am intrat la un moment dat, la futures brawl si am intrat pe o pozitie de "long" pe btc si am facut un profit de 0.24$.Iar cand m-am uitat la istoric am vazut ca am iesit pe minus 0.11$,cand trebuia sa ies pe plus cu 0.24$.Nu este vorba de 0.11$,problema este ca nu inteleg taxele de pe kucoin, iar din politica lor de confidentalitate nu am inteles mai nimic, asa ca poate cineva sa imi spuna in detaliu despre taxele de la categoria "futures" respectiv "futures brawl", multumesc! Dau funda!

1 răspuns:
| LoveSleep a răspuns:

Nu sta nimeni sa caute taxele exacte, poti sa faci si tu asta.
Dar ideea e ca nu ai cum sa iesi pe profit cand tu inchizi la 0.24$ profit.

Nu stiu de ce iti bati capul, cu sume mai mari nu vei avea problemele astea. Comisioanele sunt fixe, nu in procente, daca asta te intrebi.
Oricum, e irelevant. Daca esti bun la asta nu te gandesti la comisioane. E ca si cum vrei sa faci 10k in crypto dar nu vrei sa pierzi 10$ cand iti alimentezi contul.