| FUBF a întrebat:

Bună ziua! Azi mama a primit o citație de la judecătorie cum că cei de la Orange au dat o în judecata deoarece nu am mai plătit un abonament de acum 3 ani. Țin să menționez că în perioada aceasta am schimbat domiciliul neprimind facturi nici la vechiul/noul domiciliu pe decursul celor 3 ani. Conștientizez ca este greșeala ei ca nu a închis abonamentul, dar totuși, sa nu primească măcar o factura în 3 ani mi se pare ciudat. Daca acum au putut trimite citația, ar fi putut trimite și o factura.

Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

Citatia este trimisa IMPREUNA cu un exemplar al chemarii in judecata, in care trebuie sa fie indicata si suma.

6 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Mama ta sa plateasca IMEDIAT suma pentru care este citata in judecata, iar chitanta primita sa depuna in copie xerox la dosar, impreuna cu o cerere de respingere.
Doar astfel poate scapa de sumele suplimentare ce se vor aduna de acum in colo (cheltuieli de judecata, de executare silita etc.).

| FUBF explică (pentru Bula):

A primit doar o citație în care nu scrie suma de plată, doar ca este data în judecată

| Bula a răspuns (pentru FUBF):

Citatia este trimisa IMPREUNA cu un exemplar al chemarii in judecata, in care trebuie sa fie indicata si suma.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Este vina ei ca nu a anuntat compania de telefonie ca si a schimbat domiciliul, de fapt ea nu a vrut sa plăteasca datoriile la Orange, asa ca acum va suporta cheltuieli de judecată, si a batut joc de ei ei o sa i-a toti banii plus penalizari, asa va trebuie daca va credeti jmecheri si destepti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunteti niste cretini, o sa fie pusa in legatura cu un executor si o sa plateasca pentru toti astia 3 ani + 40% pentru executor. O sa fie mii de euro.

| Ciprian09 a răspuns:

O sa bage popriri pe conturi, și te executa rapid, sau la munca, direct se oprește din salariu, e o treaba faina? am mai avut la ei 350 lei de plătit, și la urma mi-a pus poprire pe conturi în valoare de 1600 lei, cheltuieli de judecata, penalizări etc etc! bafta, ce pot spune?

| FUBF explică (pentru Ciprian09):

Cât timp a trecut de când nu ați mai plătit și până la încheierea procesului?