| j4smine a întrebat:

Cunosc pe cineva din străinătate care "împarte" cum ar fi, televiziune românească romanilor de acolo pentru 10€ lunar, prin FireStick de la Amazon. Cum exact se poate face chestia asta drept afacere? Sunt foarte interesată sa fac și eu același lucru dar nu inteleg cum as putea începe sa fac asta, știe careva?

5 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Asta o ''afacere'' romeasca ilegalalaughing Sau le da si factura + bon? laughingDaca nu ma insel pe Fire stick poti instala aplicatii si cel mai probabil tot ce o facut e sa bage o aplicatie de pe play store pe stick. Nu e mare smecherie ca apesi de cateva si merge dar e fain cand prinzi oameni care nu se pricep si ii poti tunde de bani laughing

| j4smine explică (pentru Wr3nch):

Exact, este cam ilegală treaba practic, pentru ca nu se da nicio chitanța/bon pentru afacerea astalaughing dar totuși sunt curioasa cum ai putea exact sa faci chestia asta gen, sa le dai romanilor televiziunea românească in străinătate, pentru ca am auzit ca este extrem de profitabila

| Wr3nch a răspuns (pentru j4smine):

Literalmente le lei telefonul/tableta si instalezi smart iptv. Dupa configurezi o lista cu streamuri pentru canale dar aici deja se complica. Si cum eu nu am interes pentru televiziunea romaneasca nu pot oferi mai multe detalii.

| j4smine explică (pentru Wr3nch):

Ah, înțeleg. dar ai cumva idee de unde as putea sa ma documentez in legătura cu aceasta "afacere"?

| Violleta2022 a răspuns (pentru j4smine):

In caz de nu ai aflat, noi putem viziona orice program romanesc online!
Si crede-ma ca nu te intereseaza chestii ilegale, de la varsta asta, sa te trezesti cu doar penal pentru $10.