| Vladuthz a întrebat:

daca ma aflu intr-un parc public cu niste prieteni, si ne injuram intre noi in gluma ca baietii, polita poate sa ne dea amenda pentru asa ceva? Intreb asta pentru ca aseara un tovaras de al meu era cu prietenii lui in parc, si i-a zis unui prieten sa se duca in p*** lui, si un gardian a zis ca-i da amenda pentru asa ceva si i-a dat. Este posibil asa ceva, sa iti dea amenda pentru ca injuri un prieten?

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deranjarea linistii publice.
Si inca intr-un parc pentru copii. Gardianul acela pentru asta e platit, ca sa nu injurati, tipati si/sau sa distrugeti voi parcul.
E totusi cam exigent, putea sa va dea pentru inceput un avertisment.

| Almássy a răspuns:

Pai si eu cu fetele ne mai injuram gen:cf fa? mai *******? =]] dar nu in locuri publice...

| mihaelabr a răspuns:

Se poate pentru deranjarea linistii publice dar doar daca pe langa injuratura aia faceati si galagie, tipati etc.Sau poate gardianul a inteles ca e pentru el injuratura happy

| LuisEdward a răspuns:

Da

| TDman a răspuns:

Pai... in mod normal ar fi deranjarea linistii si ordinii publice, daca ar tipa si face galagie ca o sirena de ambulanta.

In caz ca doar discutau (inca o data, nu sa tipe, si sa zbiere etc.) nu avea de ce sa-i dea amenda.

Adica. stiu, ca si eu ma injur cu amicii, si nu mi s-a intamplat, chiar daca am trecut pe langa politisti.

| PapushaTa a răspuns:

Hei...Pai in mod normal nu ar trebui. Dar cred ca a deranjat "Linistea si Ordinea Publica". Aveti si voi grija cum vorbiti de acum in colo.:-# Bafta. :*

| GabrielleGby a răspuns:

Paiii nu logic laughinglaughing

| TsSoFoOLiTa a răspuns (pentru GabrielleGby):

Ce e asa logic? straight face. Este normal sa-i dea.winking

| Vladuthz explică (pentru TsSoFoOLiTa):

De ce e normal? Explica.