| almaz a întrebat:

Bună ziua, deci la moment sunt trăducător legalizat, (pentru limba rusă și ucrainească). Vreau să-mi deschis o afacere, mai exact un birou de traduceri, unde eu să fiu șeful și să-mi mai angajez 2-3 traducători, și să lucrăm împreună pentru promovare, calitate, servicii, ș/m/d.

Nu prea am idee cum să încep, de unde să încep, etc...am citit puțin pe internet, și din calculele pe care le-am făcut eu, investițiile sunt minime, deoarece nu am ce cumpăra mare lucru, doar pe partea de inființare. Ce trebuie să fie? SRL sau alt gen de companie?

Există varianta să primesc ceva bani de la vreun proiect european, care să mă susțină puțin financiar, dacă da? unde găsesc aceste proiecte? cum să particip la ele? sunt foarte dornic să fac ceva, să încerc ceva, dar nu dețin informații, toți tac, toți sunt concurenți și-i extrem de greu să reușești.

Mulțumesc mult pentru înțelegere și atenție. Orice răspuns este bine venit. Ciao, ciap!

1 răspuns:
| almaz explică:

Scuzați-mi greșelele, am postat de pe telefon unde n-am fost atent și nu-mi era chiar comod să scriu! merci...)