| therock030891 a întrebat:

Bună ziua, detin o afacere mai exact un loc de joacă iar in mediul online adica pe Facebook avem 1100 urmaritori.
Ce nu inteleg eu de ce din toti acei urmaritori vad postarea sau ce pun la povesti doar 30-40 persoane..este o oră in care se poate posta, este ceva anume care trebuie facut? Orice sfat este bine venit.multumesc

9 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Atat primesti gratis.
Daca platesti pentru publicitate la Facebook, atunci vor vedea si mai multi postarile (in functie de suma platita).
Citeste Termenii si conditiile aferente!

| therock030891 explică (pentru Bula):

Da intr-adevar, am făcut reclame publicitare la plată dar totusi dintr-o mie de urmăritori să vadă doar 40 persoane povestea e ciudat.mă gândesc poate sunt niste ore la care traficul este mai mare sau poate anumite postări rămân mai mult in flux ..nu prea am idee cum functionează

| Bula a răspuns (pentru therock030891):

Pot vedea toti postarile, daca publicitatea este platita pentru un asa numar de aparitii si este in termen de valabilitate.
Citeste "Termeni si conditii"!

| sierra1 a răspuns:

Eu cred că DOAR cei 30-40 posteză, ceilalți sunt simpli privitori

| dullcat a răspuns:

Toate paginile Facebook sau Instagram au fost limitate in ce priveste reach-ul postarilor fata de followers. Daca inainte era bine si gratis, acum totul se rezuma la marketing si reclame.Si eu am dat like plus follow la sure de pagini de interes dar imi arata in feed postarile doar de la aceleasi cateva, 10-15, plus multe reclame pe care trebuie sa le filtrez daca nu doresc sa se inmulteasca.

| Catrice a răspuns:

Cred ca mai important ar fi.cat de popular și vizitat e locul de joaca, nu cati au văzut niște clipuri

| therock030891 explică (pentru Catrice):

Cum devine o afacere populara dacă nu ii faci reclamă? Cum devine o reclamă virală daca nu e vazută?

| Catrice a răspuns (pentru therock030891):

Facebook nu e singurul social media unde să-ți faci reclama. Încă mai merge treaba cu afișele. Și dacă ți-au văzut clipurile plătite 50 de persoane și din aia nu vine nici unul, unde e profitul?
Plus ca dacă lui Gigel i-o plăcut atmosfera, ii zice și lui Marcel care dacă e interesat o sa vina și el și tot asa.

| Sekim a răspuns:

De cate ori ai intrat pe Facebook spunand in capul tau : i-a sa vad eu ce a mai pus Nike la poveste sau pe pagina lor? Niciodata. Pai, exact din acelasi motiv nu se uita nimeni la povestea ta sau la ceea ce postezi. Pe langa asta, 95% din persoanele care te urmaresc cel mai probabil nici nu stiu sa deschida povestea ta. Sunt multi care poate nu intra pe Facebook, multi care nu dau like la postare chiar daca o vad, multi care au sute de prieteni pe Facebook sau urmaresc sute de pagini si au pagina principala plina. Din aceleasi motive sunt canale de Youtube cu 1 mil de abonati spre ex si au 10.000 vizionari la videoclipuri. Niciodata nu o sa ai toti oamenii aia activi, niciodata. Ceea ce poti sa faci este reclama, dar este doar o solutie temporara si cat de mult impact are tine de noroc sau de ceea ce oferi. Spor