| asaasa a întrebat:

Bună ziua, doresc să-mi fac un card revolut, doresc un card fizic nu plata cu telefonul, am luat aplicația și la un moment dat mi se cere să pozez buletinul. Există vreo bancă sau instituție, este în regulă cu aplicația? Să merg mai departe cu aplicația? Mulțumiri.

Răspuns Câştigător
| JustDeedee a răspuns:

Bună ziua!

Îți înțeleg reticiența pentru că și eu am fost în cazul tău.

Este în regulă aplicația, și eu am card la ei de câțiva ani și și mie mi-au cerut să pozez buletinul. Adevărul este că la fiecare bancă ai nevoie de buletin, sunt datele tale personale prin care ești identificată. Bineînțeles, oriunde mergi și trebuie să te legitimezi ai nevoie de buletin.

Eu personal nu prea am folosit acest card, dar am înțeles că are unele funcții chiar interesante.

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Dacă a fost ok pentru câteva sute de milioane de oameni o fi și pentru tine

| mihai69 a răspuns:

Da, e ok.
Continuă cu pașii ceruți.

| Hyperion7 a răspuns:

Au sucursala in Romania, deci e o bancă legita cu acte în regulă.
Eu am card la ei, nu prea pot spune că e foarte diferit de o bancă de la noi.

| Furnicuta000 a răspuns:

Daca nu ar cere buletinul ar insemna ca oricine poate sa-si faca cont si nu ar mai fi o banca sigura. Poti cere si card fizic, il primesti acasa

| Valentinaldoilea a răspuns:

Similar cu revolut, Banca Transilvania a deschis Salt Bank.

| Cavaler001 a răspuns:

Da, mergi mai departe cu încredere. Ai însă grija cui plătești că greu sau deloc îți mai recuperezi banii. Daca ai sucursala acum și în România poate va fi mai ușor.
Eu am card virtual de câțiva ani la ei și nu am simțit nevoia de unul fizicwinking De ce să plătești pentru el daca nu ai nimic în plus față de unul virtual? Mă rog e decizia ta.
Altele sunt avantajele Revolutului nu cardul fizicwinking