Daca dobanda ramane de 33, 43 si depui lunar 300 de lei termini in 22 de rate si platesti o dobanda totala de aproximativ 1570 de lei.
La prima rata platesti dobanda de 127 lei.
Anual platesti comision de gestionare a cardului 150 lei.
Suma minima obligatorie de restituit este de 3, 5% din banii retrasi, Banii retrasi se micsoreaza cu sumele depuse lunar in contul imprumutului, nu si cei care reprezinta dobanda. dar nu mai putin de 20 lei.
Exemplu.
La 5000 de lei platesti in prima luna:
- 300 lei rata (suma minima obligatorie este de 175 lei)
- 127 de lei dobanda
Nu am inteles, in ce sa conste riscul? Doar in dobanda unde DAE este de 30, 43% pe an.
La asta mă refer, aș vrea să înteleg concret, dacă retrag o sumă de 5000 de lei de pe card pe care nu o voi rambursa imediat și voi plătii să spunem 300 lei pe lună, cam care ar fi dobânda pe care o voi plătii lunar, și dacă banii pe care vreau eu să îi pun lunar sunt suficienți pentru a acoperii dobând lunară cât și puțin mai mult de minimul de plată.
Daca dobanda ramane de 33, 43 si depui lunar 300 de lei termini in 22 de rate si platesti o dobanda totala de aproximativ 1570 de lei.
La prima rata platesti dobanda de 127 lei.
Anual platesti comision de gestionare a cardului 150 lei.
Suma minima obligatorie de restituit este de 3, 5% din banii retrasi, Banii retrasi se micsoreaza cu sumele depuse lunar in contul imprumutului, nu si cei care reprezinta dobanda. dar nu mai putin de 20 lei.
Exemplu.
La 5000 de lei platesti in prima luna:
- 300 lei rata (suma minima obligatorie este de 175 lei)
- 127 de lei dobanda
Girly97 întreabă: