De ce ai crede ca daca avem idei ti le dam tie pe gratis si nu le folosim sa primim noi 25.000 de euro?
Am mai spus cuiva inaintea ta acelasi lucru si am scris destul de mult dar o fac din nou sunt sigur ca nu e ultima oara traba asta cu ideile de afaceri nu este atat de simpla, si anume idei nu iti poate da nimeni exact, exact pentru ca totul depinde de mai multe elemente 1 oras, 2 zona, 3 ce are nevoie orasul 4 ce are nevoie zona 4 ce ar putea avea nevoie oamenii 5 ce ti-ar place sa faci 6 ce te incadrezi in bani sunt niste elemente de care te vei inpiedica si intrebari pe care trebuie sa tii le pui la inceput si dupa ce raspunzi la ele apoi foarte probabil ti-ai raspuns singur si la intrebare cu ideea de afacri insa ca sa iti dau totusi cateva idei pe scurt 1 poti lua o idee vazuta in Bucuresti " cafenea cu reparare de biciclete " cauta pe bucharest bike traffic daca nu il stii are un episod unde arata asa ceva sau 2 o idee proprie la care mi s-a pus pidici sa o eschid ...cofetarie cu camera de lectura si idei pot fi enorm de multe trebuie doar sa te gandesti ce nu este prin zona si ce ar putea prinde bine in rest lasa-ti imaginatia sa sburde e posibil sa fii surprins de rezultate succes
sorin8256 întreabă: