Un ap
Ce este acela? ap?
Ce vrei tu se numeste CREDIT CARD si se ia de la banca in urma deschiderii unei linii de credit, numai daca esti eligibil (daca ai minim 12 luni lucrate, daca esti angajat permanent, dovedeind ca ai cums a dai inapoi banii imprumutati cu dobanda, evident).
Din pacate, nu exista nicaieri imprumuturi fara dobanda, poate la parinti, rude sau prieteni, fiindca nici o banca de pe fata pamantului nu va da bani fara dobanda.
In ce privesc cardurile de cumparaturi, sunt ca niste bonuri valorice, care-ti permit doar sa faci cumparturi in magazinele specificate pe acel card.
Nu, cardurile de cumparaturi nu permit perioade asa mari de creditare si mai niciodata extragere de la bancomat.
nu poti face decat un credit de nevoi personale, dar asta implic dobanda care e destul de mare in perioada asta
Este si varianta de descoperire de cont si dupa faci un card de credit la BRD pe 36 luni fara dobanda si acoperi descoperirea.
Esti sigur ca alea 36 luni sunt fara dobanda?
100%
Sigur ai citit toate *asteriscurile ofertei?
Pentru că mă îndoiesc sincer că o bancă ți-ar acorda 36 de rate cu dobândă zero fără să-i iasă nimic din treaba asta. Dacă ar fi așa, atunci toate IFN-urile ar da faliment, pentru că toată lumea și-ar lua credite pe trei ani fără dobândă.
Da, dar cautam variante se obtinere mai rapide pentru ca am nevoie de ei in maxim o saptamana pentru ca atunci se merge la notar
Esti 100% sigur ca nu se aplica dobanda zero doar la plata comercianti agreati de brd? Ai sunat si ai intrebat la ei?
M-am informat de la ei si de la cineva care a avut pe 36 de luni si a incheiat
Nu prea, la descoperitul de cont ai dobanda, perioada mai mica si suma maxima depinde de venitul tau net lunar (*6). Cu cardul de creti iar nu ajungi la suma aia, nu e perioada de restituire atat de mare si nu poti sa scoti banii.
Ramane doar creditul de nevoi personale.