| Alex955 a întrebat:

Buna ziua, imi poate spune cineva beneficiile pro si cele rele la un card monzo?

Răspuns Câştigător
| AndreiAndreiP a răspuns:

Nu e nici o problema, nu simti diferenta dar la o banca in caz de vreo problema e usor sa mergi la ei si sa rezolvi, la Monzo daca iti dispar bani de pe card sau se intampla ceva, dureaza mai mult pana rezolvi

5 răspunsuri:
| AndreiAndreiP a răspuns:

Din cate stiu eu, este o banca online, iti recomanda sa iti faci card monzo daca nu poti sa iti faci card la o alta banca, este foarte utila aplicatia Monzo dar daca vrei sa pui bani cash pe card trebuie sa mergi la un PayPoint si e posibil sa iti ea o mica taxa cand pui banii in cont iar lunar poti pune pe card maxim £1000 folosind PayPoint.

| Alex955 explică (pentru AndreiAndreiP):

1000£doar paypoint sau si la transferuri?

| AndreiAndreiP a răspuns (pentru Alex955):

£1000 doar PayPoint, transferurile mi se pare ca sunt pana in £10.000 pe luna. Nu mai stiu exact, dar daca vrei sa primesti dalariul pe cardul Monzo, poti sa-l primesti, cateva luni pana obtii dovada de adresa pentru a aplica la o banca fizica

| Alex955 explică (pentru AndreiAndreiP):

Pai e problema mare daca ramane monzo ca Main sa nu fac la o banca fizica?

| AndreiAndreiP a răspuns (pentru Alex955):

Nu e nici o problema, nu simti diferenta dar la o banca in caz de vreo problema e usor sa mergi la ei si sa rezolvi, la Monzo daca iti dispar bani de pe card sau se intampla ceva, dureaza mai mult pana rezolvi

| Psksjns a răspuns:

Mai bine iti faci la revolut ai mai multe beneficii
https://revolut.com/referral/ioannisbyh! OCT1AR