Nu există card nebancar, dacă te referi la unul cu care să poți face plăți.
Dar există destule variante de carduri de fidelitate... IKEA, CCC, Megaimage, Lidl etc. oferă tot felul de astfel de carduri.
Un card cu care sa pot plăti facturi, Netflix sa mi se transfere și sa transfer bani, dar fără a avea legătură cu o banca.
Am inteles ideea, dar tu AI UN CONT BANCAR? Faza e ca trebuie sa bagi bani DE UNDEVA pe cardul respectiv...
Da îl alimentez eu cu bani. Asa au alții în alte tari.
Sa folosesti un card nebancar intr/un sistem bancar..sounds like utopia? Share with us your knoldge
Incearca sa imparti problema in puncte. La fiecare punct detaliaza ce ai, ce vrei, si mai ales ce ai de facut cu cardul non-bancar si DE CE. Daca e ceva mai delicat, poti sa imi zici in privat. In functie de ce raspunsuri primesc de la tine voi sti mai bine ce ti s-ar potrivi.
Cum ziceam, nu există așa ceva.
Online, desigur, online. Ai o gasca de optiuni foarte ok. Pentru ce ai nevoie?
Pentru orice sa nu aibă o legătură cu nici o banca
Card nebancar pe care sa primesti bani sau sa platesti nu este. Chiar si Revolut si Monese au nevoie de un cont din care sa fie alimentate.
Cred ca la PaysafeCard te referi.
Sau altceva asemanator.
Din pacate nu poate fi folosit nici macar in 1% dintre locurile unde ti-ai dori sa faci cumparaturi, il intalnesti doar pe Steam si alte platforme de unde poti cumpara software, jocuri.
Am scris stai liniștit. Nimic concret.
Vezi Revolut altceva nu stiu si trebuie sa bagi bani in el......si de incarcat cardul? oare unde? la ei in revolut si unde o fi? departe de lume