| bibovski a întrebat:

Ma intereseaza daca legal trebuie sa declar undeva o schimbare de nume de domeniu, nume de salon. De ex (nume fictive) am un salon 123 SRL cu site si sigla. Vreau sa redenumesc, numai pe net si la intrarea in salon ceva de genul Kiki Salon. Firma la Mfinante ar ramane la fel. Se poate? Trebuie sa inregistrez la OSIM ceva? Stiu ca mai multe firme au facut asta dar nu stiu cum. Pls help, dau fundita la cel mai bun raspuns

Răspuns Câştigător
| zxsds a răspuns:

Nu trebuie sa declarati nimic... puteti sa puneti ce doriti.
Singura problema e ca cineva sa aiba inregistrata marca la OSIM si sa ii folositi numele sau sigla.

2 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Eu stiu ca trebuie sa declari schimbarea de nume a firmei, numele magazinului sau salonului nu trebuie declarat. Dar in cazul asta se poate intampla sa intrii in conflict cu altii care au dat acelasi nume magazinului lor si te dau in judecata pentru ca te folosesti de reclama lor. Dar nu lucrez in domeniu asa ca ma pot insela. :-\

| bibovski explică:

Nu ma intereseaza sa iau un nume de salon care exista deja, deci nu se pune problema de conflicte, daca e cazul declar la OSIM. Intrebarea e daca trebuie sa fac ceva legal, adica daca trebuie sa existe o legatura intre SRL si numele de salon. Multumesc