| OvidiuCrysCrysCrys a întrebat:

Bună ziua, mă interesează să imi fac o firmă de transport international cu o mașină de 3.5T și aș vrea să știu dacă merită și dacă da as mai cumpara 2 sau 3 mașini dar prima dată să încerc un una singură!

4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Intai inteereseaza-te, daca poti face transport international cu masinile de 3.5 tone, daca da: in ce conditii, ce ai nevoie la masina!

Răspuns utilizator avertizat
| ArghirescuCosti a răspuns:

In afara de numarul de masini, angajati, etc, trebuie sa va informati cu atentie si foarte serios despre autorizatii la Autoritatea Rutiera Romana, sa vedeti exact ce alte costuri mai sunt.

De asemenea, asigurari RCA, marfa, etc. Costurile indirecte sunt foarte mari si va sfatuiesc sa analizati cu atentie, inainte de a infiinta firma si a demara afacerea.

Pentru autorizarea la ARR, veti avea nevoie si de un certificat constatator, pe care il puteti obtine usor pe site-ul www.certificatconstatatoronline.ro

| LaurFLOREA a răspuns:

Da, prima data incerca cu una isngura, apoi o sa intelegi cum stau lucrurile din punct de vedere financiar, apoi scalezi/dublezi cifra de afaceri mult mai usor.