| kikiriki a întrebat:

Saptamana viitoare o sa deschid un magazin de cartier, gen alimentara, situat langa o scoala. Am cumparat o vitrina frigorifica destul de mare, aproximativ 2, 5m latime, pe care intentionam sa o compartimentez in 2, pentru a pune pe o parte lactate, si dincolo mezeluri. Intre timp, am ajuns la concluzia ca ar fi mai bine sa am o vitrina cu prajituri ( amandine, savarine etc ). Sunt curios daca in cazul unui control de la anumite institutii ale statului va fi vreo problema ca am compartimentat ( neautorizat ) acea vitrina, si ca pe o parte or sa fie lactate, si pe cealalta produse de cofetarie. Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Răspuns Câştigător
| luiza a răspuns:

Cu siguranta pentru ei va fi o problema dar o poti rezolva facand despartirea dintre compartimente cu sticla si fiecare compartiment sa se deschida cu usa lui. si in nici un caz sa nu pui langa prajituri mezeluri.

3 răspunsuri:
| tiriboxi a răspuns:

Buna cred ca aceasta problema o poti rezolva adresind o intrebare organelor abilitate in acest sens, eu nu te pot ajuta foarte mult, dar pot sa i-ti sugerez si o alta modalitate de a cistiga bani in locatia respectiva colaborind cu o companie de renume mondial in domeniul sanatatii si al frumusetii daca doresti mai multe detalii contact tiriboxi@gmail.com

| sonya a răspuns:

Buna. Ei oricum vor cauta nod in papura. Ar fi bine sa separi totul asa cum a spus si luiza. Te poti inspira si de la alte magazine ca nu este moarte de om. Cat despre mezeluri sa ai grija ca mirosul acestora se poate imprima si pe alte produse.

| myrazvy a răspuns:

Ok acum nu ca as avea ceva inpotriva: dar u ai un magazin nu o firma de experimente, prajituri cu lactate lactate cu mezeluri, nu asa ceva sa nu faci pentru ca unu la mana nu da bine nici la imagine, sincer nu as cumpara o savarina care miroase a salam