| s62sony a întrebat:

Sint nou-venita in orasul Sibiu (mi-am urmat sotul care a fost transferat cu serviciul in acest oras) nu cunosc pe nimeni aici, si nu stiu cui sa ma mai adresez, caci imi doresc si eu la rindul meu ceva de lucru. Ma poate ajuta cineva? Mentionez ca sint pregatita in domeniul contabilitate(primara), secretariat, marketing, vinzari(chiar si la raft, etc); dar ma pricep si in alte domenii, cum ar fi: supraveghere copii(prescolari, scolari), persoane in virsta sau cu dizabilitati, menaj, ajutor in bucatarie, etc. Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| cristinadaniela33 a răspuns:

Acceseaza www.sibiujobs.ro si vei gasi o gramada de oferte tentante!

3 răspunsuri:
| joker50 a răspuns:

In sibiu stiu ca este un hotel. din cate vad te pricepi la menaj iar acolo se poate gasi de lucru

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna ziua! Draga s62sony, o prietena foarte buna de-a mea are o prorie afacere extinsa si in Sibiu si chiar imi spunea zilele trecute ca doreste sa-si mareasca echipa, e vorba de o colaborare, da-mi mai multe detalii despre tine pe privat te rog, ca sa putem sa ne cunoastem.

| viulia a răspuns:

Te rog sa-mi trimiti email la opmetro3@yahoo.com pentru a-ti trimite toate detaliile, cuprinse in GHIDUL METROPOLITAN si/sau sa vizitezi siteul http://afacere.weblog.ro