| Andreeaalexandra008 a întrebat:

Buna ziua, sunt clasa a 12 a și nu vreau sa dau Bac-ul laughing. Ce locuri de munca as putea sa găsesc?

7 răspunsuri:
| TimberWolf a răspuns:

Destule, problema e ca peste ani o sa-ti trebuiasca diploma aia cand o sa-ti vina mintea la cap si o sa vrei sa faci ceva cu viata ta, atunci nu o sa mai iei nici un bac pentru ca o sa uiti tot si trebuie sa reiei de la zero.

| Andreeaalexandra008 explică (pentru TimberWolf):

Dacă găsesc destule locuri de munca e perfect, n-am nevoie de nici un bac?

| TimberWolf a răspuns (pentru Andreeaalexandra008):

In majoritatea locurilor de munca nu ai nevoie de bac, doar de calificari la unele.
Diploma e ceruta doar la anumite joburi si in cazul incare vrei sa aplici la mai, mapn, etc.

| StoicAnalysis a răspuns:

Antreprenor, freelancer, sau alte meserii ce tin strict de pregatirea ta profesionala. Job-urile traditionale prin corporatii sau la institutii vor fi cam nepermisive cu tine la capitolul asta.

| MistarGoGu a răspuns:

Oriunde! Si in tara si afara! 12 clase Iti dau acces la cursuri de calificare / perfectionare scurte 3-6 luni daca vrei sa câștigi mai bine!

| MistarGoGu a răspuns:

Depinde si ce fel de liceu termini? Teoretic, vocational *( arte ), industrial? Daca iesi doar cu o diploma in buzunar sau cu o calificare!

| MistarGoGu a răspuns:

Stiu destui cu 12 clase care trăiesc super decent dar au spirit antreprenorial / comercial! Stiu sa isi VANDA meseria si timpul! Si miliardarii si zidarii au ziua de 24 de ore!