Destule, problema e ca peste ani o sa-ti trebuiasca diploma aia cand o sa-ti vina mintea la cap si o sa vrei sa faci ceva cu viata ta, atunci nu o sa mai iei nici un bac pentru ca o sa uiti tot si trebuie sa reiei de la zero.
Dacă găsesc destule locuri de munca e perfect, n-am nevoie de nici un bac?
In majoritatea locurilor de munca nu ai nevoie de bac, doar de calificari la unele.
Diploma e ceruta doar la anumite joburi si in cazul incare vrei sa aplici la mai, mapn, etc.
Antreprenor, freelancer, sau alte meserii ce tin strict de pregatirea ta profesionala. Job-urile traditionale prin corporatii sau la institutii vor fi cam nepermisive cu tine la capitolul asta.
Oriunde! Si in tara si afara! 12 clase Iti dau acces la cursuri de calificare / perfectionare scurte 3-6 luni daca vrei sa câștigi mai bine!
Depinde si ce fel de liceu termini? Teoretic, vocational *( arte ), industrial? Daca iesi doar cu o diploma in buzunar sau cu o calificare!
Stiu destui cu 12 clase care trăiesc super decent dar au spirit antreprenorial / comercial! Stiu sa isi VANDA meseria si timpul! Si miliardarii si zidarii au ziua de 24 de ore!
andreiscripcaru întreabă: