| Vica_Marcela_Gongan_1959 a întrebat:

sunt un PFA imbracaminte,incaltaminte recent infintat incerc sa fac totul in ordine la contabilitate dar ma cam impiedic, aici in comuna nici un contabil nu se pricepe la o asemenea contabilitate si sincer nu stiu ce trebuie sa fac sunt multe pierderi,, de ex.am foarte multe haine pe care trebuie sa le arunc nu le pot vinde acum nici la 1 leu.Deci eu hainele care le arunc in acte sunt bagate la anumite sume ex...7, 7, sau 8 lei deci in nota de receptie apar la anumite sume acum eu le arung.Rugamintea mea este sa imi spuneti ce trebuie sa fac,,,eu ma gindesc sa chem un inspector de la finante in control si sa-mi si explice,,, stiu ca totul costa dar decit sa gresesc prefer sa platesc,, Va multumesc mult de tot si astept un sfat de la voi.

3 răspunsuri:
| Mihaela1964 a răspuns:

Nu cred ca-i o idee buna sa chemi fiscul la tine; nici nu cred ca vin, vorbeste cu-n contabil autorizat; cred ca se face o nota de receptie in rosu, cu care te scazi de marfa pe care vrei practic s-o casezi, find uzata fizic sau moral.

| Vica_Marcela_Gongan_1959 explică (pentru Mihaela1964):

Multumesc pentru raspuns Mihaela, aici nu se pricep contabili la asa ceva am incercat, fiscul poate veni daca dai ceva inspectori nu sunt baieti rai dar nu stiu cit merge spaga.

| Mihaela1964 a răspuns (pentru Vica_Marcela_Gongan_1959):

Cu multa placere, Marcela.