| LeventeDeac2001 a întrebat:

Buna ziua TPU, vin cu câteva întrebări probabil banale pentru unii, însă am tot căutat și nu am găsit informațiile pe care urmează să vi le cer, așa că, va rog sa îmi răspundeți decât dacă sunteți siguri. Eu folosesc aplicația Crypto.com pentru investiții și mă gândeam să folosesc opțiunea de Crypto Earn, întrebarea mea e, care ar fi riscul, adică pot sa și pierd bani? Voiam sa pun moneda CRO pentru o perioada fixa de 3 luni. Următoarea întrebare ar fi daca e mai bine sa pun moneda când prețul ei este mai mic sau mai mare, și nu în ultimul rând, am cumpărat și moneda XLM respectiv FLOW și am observat că nu le pot scoate pe cardul Crypto (top îl), daca fac tranzacții, de exemplu XLM pe ETH se aplica ceva taxe sau primesc mai puțin? Și când e bine sa fac tranzactia între monede? Când e prețul mai mic sau mare, mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| Mihai0101 a răspuns:

Nimeni nu poate garanta ca nu pierzi bani!
Mai ales in cripto moneda nu e ca o moneda adevarata ce e controlata si redresata de stat.
Deci da poti sa pierzi bani cum poti sa si castigi e mai mult loz in plic

| Mihai0101 a răspuns (pentru Mihai0101):

Sunt destui care au investit in ideea de crestere a veniturilor insa in timp si-au dat seama ca nu e chiar o investitie buna!

3 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"sa îmi răspundeți decât dacă sunteți siguri. aplicația Crypto..adică pot sa și pierd bani?"

da, in mod cert poți pierde. Sau poți câștiga. Doar viitorul iți confirmă. E o loterie și știi și tu asta!

| LeventeDeac2001 explică:

Când am întrebat dacă se poate pierde, mă gândeam și sunt conștient că se poate pierde, de ceea ce sunt eu curios este cum se pierde, daca la finalul termenului moneda a scăzut drastic? Sau? Pentru celelalte întrebări încă nu am primit răspuns.