| FreeForYOu a întrebat:

Buna ziua TPU!
Vreau sa ma ajutati, in urma cu o saptamana am facut un targ cu un tip de pe okazii.ro trebuia sa facem schimb eu i-am trimis un Alcatel ot 708 si el trebuia sa imi trimita Alcatel ot 800 la schimb. Bun ma duc la posta ii pun coletu il trimit.probabil l-a primit, il sun ii zic ca am pus coletul... Apoi il sun peste vreo 2 zile cand trebuia coletul lui sa ajunga si il sun si se da drep altcineva...Stiu adresa lui dar din pacate sunt din celalalt capat al tarii, El fiind din fugutesti Numele lui este Faget Catalin Ionut, sta in sectoru 2 strada traian nr 145. Eu sunt din Salaj si intrebarea mea pentru dvs. este pot sa il reclam la politie ca el nu a mai trimis coletul?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi la politie cu talonul de expedierea coletului si faci plangere pentru inselaciune, cu cat mai repede, cu atat mai bine.

6 răspunsuri:
| Agnes00 a răspuns:

Din pacate asta e si ideea tepelor de pe okazii: ca nu poti face asta, doar dandu-l in judecata cu un avocat foarte bun.

| FreeForYOu explică:

Bucuresti * ma scuzati

| ζøvع a răspuns:

Te-a fraierit! nu stiu daca poti sa il reclami, dar spune-le parintilor tai, ei te vor ajuta si iti vor da cele mai bune explicatii, chit ca te vor certa, trebuie sa induri!

| isauranick a răspuns:

DA! este inselaciune ceea ce a facut el fa dodava la politie ca u ti-ai trimis pachetul catre el si ca el a zis ca iti va trimite coletul si nu si-a tinut promisiuneahappy

| япончик a răspuns:

Santajeazal, spune-i ca ai rude in localitatea lui, si vor incendia casa

| price a răspuns:

Nu i dovada scrisa a intelegeri deci nu. nu-l poti reclama, dar in schimb ai adresa lui si singura solutie este sa-l cauti prin cineva care sa o rezolve, probabil ca telu tau este deja vandut la obor daca ai spus sect 2...nu ezita trebuie sa ai ceva rel prin buk, daca nu convinge pe cineva din buk sa o fac.ii dai lui detaliile tale unde stai etc si el iti rezolva prob.ar trebuie sa vb cu ai tai politia este o solutie doar la un nr mare de sesizari pe aceeasi adresa.succes