| CristiV96 a întrebat:

Buna ziua tuturor, am și eu o mica dilema, de vreo 2 săptămâni am trimis cerere la glovo pentru angajare și mi-a răspuns o persoana din partea Smart Delivery Concept Srl spunând că deocamdată la glovo nu sunt locuri și dacă doresc sa fac livrari pentru glovo prin colaborare cu ei, Smartdelivery concept srl, au sediu in Ilfov, sat Piteasca, as vrea sa știu, ceva daca e o firmă ok sau cum pot afla daca nu sunt ceva țepe, părinții mei spun sa am grija sa nu mă trezesc cu ceva împrumuturi. Menționez că a trebuit să dau CNP și ibanul dânșilor pentru contract și că să îmi bage câștigul, deja și primind 2 castiguri pentru că se plătește pe săptămână, vă întreb pe voi e ceva in neregula? Sau sunt eu paranoic

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Niciodată nu vei lucra pentru glovo ci pentru firme partenere glovo. În mod normal pentru contrat va trebui sa plătești și comision în funcție de orele alese in contract. E frecție la picior de lemn, în opinia mea nu merita deranjul.

6 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Un contract de munca nu se face telefonic, ci personal.
Daca ai dat doar contul bancar, atunci inca nu e nici o problema. Problema ar fi daca ai dat si PIN-ul cartelei.

| CristiV96 explică (pentru Bula):

Nu sa ajuns la așa ceva ....nici nu le-a trecut sa mi ceară așa ceva

| CristiV96 explică (pentru Bula):

Telefonic a fost doar nevoie sa vorbim că să ne putem întâlni Intr o zi sa cădem la comun acord, m-am întâlnit cu dânșii...mi au explicat frumos totul, mi-au și dat contract, echipamente etc...

| Robertandrei4858 a răspuns:

Totul este absolut legal, atata timp cate serviciul prestat de tine este sub un contract de munca si iti primesti renumeratia. Sunt firme serioase, deja mari, nu se fac de toata minunea.

| Refresh0 a răspuns:

Golvo nu faci angajări direct. Poți fi angajat doar pentru firme partenere. În mod normal pentru contrat va trebui sa plătești și comision în funcție de orele alese in contract.

| CristiV96 explică:

Mersi frumos oameni buni, mi-as dori sa va pot da la fiecare răspuns câștigător...pentru timpul vostru că ați răspuns...și m-ați ghidat cu opiniile voastre.