| iulls a întrebat:

Unde ar trebui (unde îmi recomandați) să creez cont (bancar) pentru a scoate banii dintr-o afacere online? Am nevoie de toate detaliile pe care le cunoașteți pentru că este un domeniu nou și nu știu pe cine aș putea întreba. Doresc să-mi recomandați astfel încât să pierd cât mai puțin din suma pe care trebuie să o extrag. (aș dori să extrag bani din acel cont dar să-l pot folosi și în plăți la diverse magazine online și nu numai).

Răspuns Câştigător
| katy a răspuns:

Iti recomand Banca Transilvania, pentru ca nu percep comisioane si cand mergi la ei, specifici ca vrei un card pentru o afacere online.Si eu lucrez in mediul online si asa am procedat.Cardul il primesti in 7 zile. Dupa ce primesti cardul si il activezi, fa-ti un cont Paypal, se lucreaza foarte simplu cu el si e cel mai recomandat program de primire, plati. etc online.

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cont bancar iti poti face la orice banca din Romania!
Afacerile online se fac prin conturi de Paypal, paysafe samd. Despre ce cont vorbesti tu?
Pentru ca unele conturi de plata online sunt virtuale, banii sunt virtuali si nu poti sa-i transferi in contul bancar de banca.

| cristimihailov a răspuns:

Salut,

Iei bancile la care poti ajunge tu, din zona in care locuiesti, si verifici:

1. Comisioanele la transferuri interbancare (ca inteleg ca vei muta banii in alt cont sa faci operatii).

2. Comisioanele la extrase de cont (daca exista, interogari sold)

3. Comisioanele la trasul banilor din atm din cont

4. Comisioane de intretinere si administrare cont.

Toate aceste informatii cu comisioanele le gasesti pe site-urile lor.

Te uiti la toate, vezi care iti este cel mai ok conform sumelor cu care vei lucra. De asemenea ia in considerare ca acea banca sa aiba o interfata usoara pentru internet banking sau eventual o aplicatie pe mobil pentru tot ce ai nevoie.

E adevarat ca poti sa mergi si la banci cu expunere mica la public precum city bank, mafin, etc. Dar de recomandat ar fi sa pierzi cat mai putin timp la banca.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Orice banca iti ofera acesta posibilitate... ING si BT au cele mai mici comisioane in rest e alegerea ta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci dupa ce ai facut domeniul, trebuie sa iti faci un card bancar de credit la BT. (dupa cate stiu au cele mai mici comisioane si nu pierzi prea mult). Spui la banca pentru ce iti trebuie cardul, adica pentru transfer paypal. Dupa ce ai facut cardul, intri pe site-ul Paypal si iti faci cont, adaugand datele reale din buletin, e-mail, tot ce iti cere.
In contul paypal atasezi cardul ce tocmai l-ai facut.
La domeniu atasezi contul paypal pentru ca castigul sa intre acolo. Dupa ce ti-a intrat banii virtuali in contul tau patpal, poti face ce vrei cu ei. Sa ii scoti direct din card, sau sa faci cumparaturi prin plata paypall. De asemenea poti baga banii paypal in card si apoi din card sa platesti on line cumaraturile ce le faci. in lei sau valuta care ai setat-o in paypal.