| Zanisoara a întrebat:

Buna ziua. Urmeaza sa ma aganjez pe un post part-time si mi s-a cerut sa suport eu costurile pentru medicina muncii, urmand sa mi le deconteze peste 3 luni cu premisa ca a mai avut angajati carora le-a facut medicina muncii, au stat o saptamana si dupa au plecat.
Stiu ca nu e corect si ilegal ca eu sa suport costurile. Am fost initial de acord cand am auzit ca mi le deconteaza totusi dar acum simt ca se face o nedreptate. Ce considerati ca ar trebui sa fac? Chiar mi-ar placea la jobul respectiv, nu as vrea sa renunt la el.

14 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Desi nu este corect si legal, cum chiar tu ai indicat, daca iti place munca in care te angajezi atunci suporta cheltuielile respective, nu sunt asa mari si, asa cum spui, iti vor fi decontate ulterior.
Nu este o metoda legala de fidelizare a angajatilor dar nici nu stiu sa fie interzisa expres.

Răspuns utilizator avertizat
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Degeaba simți tu ceva nu știu ce. Vrei postul? Plătești.

| EliLeli a răspuns:

Nu plati. Nu este corect si este de la sine inteles ca mai fac si alte nedreptati de genul. Cauta-ti alt job.

| C0STEL22 a răspuns:

Sunt morti de foame, nu are sens sa te incurci cu ei.

| Alex1322 a răspuns:

Daca legea spune ca le plateste el di nu o face nu te duce la el si reclama la ministerul muncii, este un excroc.