Pai zii prima data ce stii sa faci ca daca nu ai o calificare serioasa (programare, marketing, design) nici nu ai sa faci bani seriosi. vrei sa investesti deschide un magazin online insa nu te astepta la profituri instante
Buna
Foarte simplu... daca vrei sa faci banii apuca-te de videoblog sau de gaming... sau ceva cu youtube se castiga foarte bine.
Eh pe bune. lucrez de aproape 2 ani la canal si n-am facut mai mult de 50 de dolari (sunt partener din Ianuarie). si am 2000 vizuri pe zi. in ziua de azi nu faci nimic din gameing, nici din video vlogging. trebuie ceva nou. deja avem prea multi. decat astia care ori baga bani in promovari ori au o carisma deosebita ajung populari in timp scurt.
Eu recomand freelance-ingul, sunt pe net scrise tot felul despre freelancing, este un fel de job on-line, scrii pe alte site-uri si esti platit, sau faci grafica (desing) etc.
Ok. si cum ar trebui sa procedez? de ex pe gaming? cum se fac bani din asta? si ce jocuri?
Sunt de acord cu tine pana la un anumit punct. POTI FACE BANI PE INTERNET, dar nu sa dai click-uri ca disperatul toata ziua pentru o farama de 0. 000000011 centi, nu sa participi la tot felul de asa zise jocuri la care numai putini, poate, vor castiga ceva, nu sa te uiti la reclame toata ziua ca magaru la poarta noua s.a.m.d.
Bani se pot face online, si crede-ma ca se pot face bani enorm de multi. Intr-adevar, poate in Romania nu asa de mult, dar daca stii engleza si iti doresti si ai o pasiune, poti face bani grei.
Ca sa faci bani pe internet la nivel mare, iti trebuie timp, pasiune, dedicatie si multa, da multa, rabdare. Daca visati sa faceti bani peste noapte, imi pare rau ca trebuie sa va anunt ca asta nu se va intampla.
Iti trebuie un site macar, un blog, in care sa scrii si sa oferi informatii de calitate s.a.m.d. Asta e numai o varianta. Sunt multe posibilitati sa faci bani online, as putea sa vorbesc despre asta o zi intreaga.
Tocmai dezvolt un site in limba romana, un blog, in care voi vorbi mult despre acest subiect, despre cum sa faci un site, tehnici de marketing si multe chestii interesante desprea adevaratele posibilitati de a face bani online. Chestii care implica socializare cu publicul, cum sa dezvolti o comunitate de oameni care te vor ura, etc.
Nu sunt marele expert dar stiu multe despre acest domeniu, si sunt realist si stiu adevaratele cai catre un succes online. Am sa le aplic si am sa-mi creez calea catre succes, sunt sigur ca voi reusi.
Daca vreunul este interesat, poate sa-mi urmareasca profilul, sa-mi trimita un email ceva, si cand voi da drumul la site (in curand) va voi anunta si acolo putem colabora si invata impreuna.
Pana atunci, va doresc succes in orice intreprindeti.
Tu cum de nu ai fost suspendat până acum la câte răspunsuri copiate și offtopic ai?
Pe mine ma intrebi
Ar trebui să-ți cam fie rușine. M-aș ocupa eu de asta, dar mi-e atât de sictir în ultimele zile de orice.
Depinde.
Depinde nişa care vrei, depinde metoda, legal, ilegal.
Depinde de mulţi factori.
Buna, cauta o idee de afacere online pe blog-ul Enciclopedia Afacerilor! Mult succes si daca ai intrebari iti stau la dispozitie!
Ia-o pe scurtatura, cauta un paypal adder care functioneaza! cu metodele traditionale faci foarte putini bani sau deloc
Incearca PTU (paid to upload). Un site bun de acest tip este www.goo.gl/JEz2o
Uploadezi fisiere si cand cineva le descarca este platit pentru fiecare download in functie de tara. Informeaza-te pe internet despre aceasta metoda. Eu nu o folosesc, dar am inteles ca se castiga bani frumosi.
Daca ai trafic bun poti sa faci bani frumosi din marketingul afiliat si mai interesant este nu trebuie sa te lupti cu stocuri si cu tot felul de clienti nemultumiti. Tu pui doar bannerul si astepti sa vina banul.
Astea le folosesc eu.
http://www.shoppingstar.ro/afil/
www.profitshare.ro
Nu recomand douaparale.ro pentru ca nu sunt profii.
Http://www.twodollarptc.com/index.php?ref=baiat
Faci bani fara investitii
Alexutzu28 întreabă: