anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna Ziua. Vreau sa imi raspunda si mie persoanele care si-au achizitionat pachetul de la Google Adsense, sa aflu si eu detalii.cat de greu este sa il pui in practica? daca ati facut bani cu el pana acum? Va multumesc si astept raspunsuri concrete.

5 răspunsuri:
| kevincosty a răspuns:

Achizionat? Astfel de tutoriale se gasesc gratis si in plus multe sunt doar niste abureli. Un sistem bine facut in jurul Adsense reprezinta blogurile automate. Google plateste prin cec si nu intarzie in a plati ci intarzie cecul in a ajunge.
Sa cumperi astfel de tutoriale este o mare pierdere.

Răspuns utilizator avertizat
| DodyD a răspuns:

Am si eu o propunere pentru cei care vizualizeaza acesta pagina.Sigur ati vrea un Iphone 4 16 Gb gratis sau 20 euro / prieten inscris pe un site gratis.Intrati pe www.appleiphone4forfree.blogspot.com si aflati cum. E CHIAR PE BUNE

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este foarte dificil de lucrat cu ei, politica lor este complexa si alambicata, chestia este ca nu platesc la timp si banii ii faci in functie de cati vizitatori ai pe site si in functie de cat de bine ai amplasate bannerele publicitare. vei gasi un tutorial complet despre adsense banners aici : http://www.cs-gothic.ro/......t2494.html

Răspuns utilizator avertizat