Poti sa cauti pe siteurile care fac FREELANCE.
Acolo se pun proiecte din diferite domenii si este ca un fel de licitatie si cine castiga o sa faca proiectul si o sa fie platit.
www.freelance.com
http://www.guru.com/
(astea le stiu si pe astea mai caut eu cate un proiect)
Poti sa incerci sa vezi ce si cum. Trebuie sa te interesezi.
Cam cu asta pot sa te ajut
Iti urez succes
Dar daca ai inchiria si i-ai da ceva si turcului? Sa zic ca daca ar fi multumit cu 1/3 din chirie si tu cu 2/3, si atunci ai scapa de o gramada de bataie de cap cu deschiderea si dupa aceea cu activitatea firmei?
Daca vrei sa incerci pe IT, poti sa cauti sa faci o fimra care face site-uri pentru straini, Avantajul intr-un oras mic ca ai gasi oameni care sa lucreze la salariul pe care poti sa il oferi pana incepe firma sa mearga bine si sa poti oferi salarii si mai mari.
Iti urez succes.
(mai poti incerca sa faci o firma de digital design/ retusare de fotografii, dar tot pentru straini)
Ca sa raspund ambelor intrebari. Nu din cauza turcului nu poti inchiria cladirea ci din cauza legislatiei care nu imi permite sa o inchiriez daca unul dintre coproprietari se afla intr-un proces penal in desfasurare si nici nu poate vinde partea lui cat timp procesul este deschis.
Legal de propunerea lui friptura. Daca as lucra pentru piata din strainatate de unde as putea gasi contracte in afara?
Multumesc mult! Daca mai gasesti ceva site-uri lasa-mi un mesaj privat te rog frumos!
Buna recomandarea mea este sa intri in posesia unei francize de retea si sa incepi sa o vinzi zilnic in fiecare birou cu toate detaliile necesare iar rezultatele nu intirzie sa apara daca esti interesat contacteaza prin e-mail tiriboxi@gmail.com tel 0765948501