Detalii cat de cat despre dotare gasesti aici :http://megaajutor.bizoo.ro/......ie-sa-fac/
In plus, pentru ca am lucrat in domeniul sigurantei alimentului, pot sa te informez ca normele legale in vigoare impun niste exigente privitoare la spatiile( amplasare si dotare) pe care o firma procesatoare trebuie sa le indeplineasca : existenta unor grupuri sociale(vestiare, toalete cu dotare conf. normelor sanitare in vigoare, spatiu de depozitate dotat corespunzator pastrarii produselor ce urmeaza a fi procesate separat de spatiul bucatariei si de cel al ambalarii pentru transport sau de cel al pastrarii pana la livrarea produsului finit ) NU poti obtine avizul sanitar veterinar daca nu indeplinesti anumite conditii impuse de normele lor. Cred ca, inainte de orice informatie legata de costurile demararii unei afaceri cu acest obiect de activitate este important sa te informezi despre aceste norme la Directia sanitar veterinara. Cunoscand aceste exigente, te feresti, ulterior demararii afacerii, de amenzile usturatoare ale inspectorilor sanitari( de la sanatate publica + de la veterinari )