anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cam cat ar costa o licenta de comercializare de haine de la un anumit brand? (spre exemplu adidas)? Asa am auzit ca daca vrei sa vinzi haine ai nevoie de licenta. Intreb doar de curiozitate ca sa stiu. Adica daca mi-as deschide un magazin online, o investitie minima la inceput cat sa fac un stoc si sa vand. Si licenta aia cum se plateste o singura data, pe luna, pe an?

16 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Tu vorbesti de contract de distributie, pe care-l semnzi cu producatorul acelui brand de haine.
La ce spui tu licente sunt de fapt autorizari si certificari de functionare ale companiei legale, pe care trebuie sa o infiintezi, inainte sa poti semna orice contract.
Spui ca intrebi din curiozitate, care oricum nu face sens pentru tine, fiindca in 3 ani se pot schimba multe legi si tipuri de contracte, deci informtia de acum este total inutila.

Din pacate, tu ai doar 15 ani si nici un producator de haine din lume, nu va face afaceri cu minori.

"acum 19 ore | Razvan1000 a răspuns:
Am aproape 16 ani si da trec in a 10-a..."

| Razvan1000 a răspuns (pentru Violleta2022):

Ai dreptate am 16 ani da. Eu intrebam doar din curiozitate cum am si scris.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Razvan1000):

De fapt, ai doar 15 ani doar, fiindca nu ai implinit inca 16...mai este pana acolo.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Razvan1000):

Spui ca intrebi din curiozitate, care oricum nu face sens pentru tine, fiindca in 3 ani se pot schimba multe legi si tipuri de contracte, deci informatia de acum este total inutila.

| Razvan1000 a răspuns (pentru Violleta2022):

Cu schimbatul legilor in timp ai dreptate...

| sierra1 a răspuns:

La șaișpe ani nu-ți faci nici firmă cât despre franciză/similare cu adidas, trebuie să fii tare-tare-tare! Coboară la nivelul solului și incepi și tu (mă rog, familia) cu țoale secănd-hend

| Razvan1000 a răspuns (pentru sierra1):

Nu am bani de asa ceva oricum. Cum am scris si in intrebare am intrebat doar din pura curiozitate ca am auzit de la cineva si eram curios cat se plateste macar

| sierra1 a răspuns (pentru Razvan1000):

Se poartă negocieri intense in cazuri d-ăstea, prețuri undeva intre zero și milioane!

Intrebam ca fapt divers. Si chiar daca am doar 16 ani am deja o afacere cu produse personalizate ( e pe numele unui frate mai mare ce ii drelt care ma ajuta ): https://printado.ro/denis-shoes.html

Aplauze indelungate!

| Razvan1000 a răspuns (pentru Razvan1000):

Castig cam intre 24 si 35 lei pe fiecare articol. La tricouri pretul minim e 45 lei ( castig minim 8 lei ) + ce am pus eu. Deci la 65 lei tricoul eu iau 28 lei

Ce-i ok, este: imi place ăla cu " barbat In case of emergency Negru"

Va trebui sa schimb numele. In loc de " Denis's store " am pus din greseala " Denis shoes " ceea ce e o mare prostie deoarece shoes inseamna pantofi iar magazinul nu are deloc pantofi

Daca chiar iti place oricare din ce ti-am aratat poti comanda. Transportul e 19 lei. La comenzi de peste 200 lei transportul e gratuit. Se livreaza oriunde in tara pana la domiciliu!

După ce că-ți fac lobby aici, mă mai taxezi și cu transportul...păi e frumos?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu ai nevoie să îți faci stoc. Studiază conceptul Shopify. Dacă ai un cont bancar, poți începe acum.