Depinde de zi, si unde umblu. Sunt zile cand cheltui 10 lei pentru o ciocolata sau sunt zile cand nu ies din casa si stau cu banutii in portofel. Depinde de situatie, dar o medie, eu nefiind persoana care aprovizioneaza casa, circa 20 lei
Depinde de zi. De cele mai multe ori doar banii de paine. Alteori merg la piata si cheltuiesc mai mult.
Eu daca ma imbrac, zici ca ma mut. Deci, vrei sa devin ca Samoila? Moca frate, n-ai vazut in Filantropica cum se fac banii?
Depinde de ceea ce am de cumparat. Sunt situatii in cheltuiesc numai 2, 20 euro pentru paine si situatii cand cheltuiesc aproape 100 de euro cand imi aprovizionez bucataria cu ce imi trebuie pentru mancare (doar pentru maxim 5 zile).
Azi nu am cheltuit nimic.
Ieri am cheltuit 799 de lei, ca mai am un leu in portofel.
Tinand cont ca imi chibzuiesc mereu banisorii, acum in prag de sarbatori cheltui destui pentru a ma simti bine, na ca orice roman
Azi am cheltuit 20 de lei. Mi-am luat doua caiete, Constitutia Romaniei, doua bentite si cateva clame.
Depinde de zi si de situatie.Sunt zile in care cheltui extrem de mult si zile in care nu cheltui deloc.
Hmmm. M-i-ai dat de gandit.Cred ca eu cheltui cam mult.Am citit intrebarea ta si am inceput repede sa fac o medie.Suntem 2 persoane adulte, fumatoare.In medie 15 euro pentru mancare, o cafea, un suc si 11, 40 euro pentru tigari.Nu-i vina mea ca locuiesc in centrul istoric.Langa casa o cafea costa 3 euro.
Pey depinde de ce am de luat dar avand in vederek nu fac eu cumparatturile casei cheltui putin cand imi e pofta de ceva si imi iau sau cand merg cu prieteni in oras
MZc întreabă:
Bipolaru21 întreabă: