AM inteles ca vrei sa ajungi la los angeles si cel mai bine e sa iei zbor dintr un aeroport mare ca cel din amsterdam, Paris, munchen...adica zbor cu escala
Deodata adica sa zboare direct spre los angeles si sa nu treaca prin moscova sau Paris si de acolo tucmai in america chiar asa de greu de inteles, pai da pentru romani e greu de inteles stiu :p
Aha, adica direct, ceea ce e mult diferit fata de "deodata". Se numeste cursa directa!
Deodata conform DEX= pe neasteptate, brusc, subit, simultan
Http://www.airmoldova.md/home-ro/ Greu cu cautatul!
Aloo? Chisinau-Los Angeles nu Bucuresti-Amsterdam doamne...
Alooo! Eu ti-am dat site pe care sa cauti rute si preturi...desteptarea! Eu inteleg ca e "greu" sa cauti, da nici sa citesti cand iti da altul...
Mai eu am apasat pe link si mi-a aparut acolo Bucuresti -..., am cautat totui si nici un rezultat, te-ai chinuit degeaba.Bye :+)
Eu zic sa nu pleci, stai acasa ca poate ajungi prin Bangladesh!
Eu oricum ma mut acolo fara comentariile tale.
Nu cred ca exista zbor direct din Moldova sau Romania pana in L.A. Trebuie sa faci escala. Costul ar fi intre 1000-2000 dolari
Depinde, zbor direct nu cred ca poti gasi, cel mai probabil cu escala in NY, si cred ca poti lua zbor din Londra, Amsterdam, Munchen, ...cred ca poti gasi si la 600 dolari.
Aici http://ttap.co/Tz3LNZ gasesti cursele, dar nu cred ca, ai sa gasesti fara escala.
RazvyCrazV întreabă: