| Marily1997 a întrebat:

Cam cit ar trebui sa coste un bilet de avion in Los Angeles,eu as vrea deodata din Chisinau pina in Los Angeles daca se poate poate fi destul de scump, dau fund@!

Răspuns Câştigător
| jamal000 a răspuns:

AM inteles ca vrei sa ajungi la los angeles si cel mai bine e sa iei zbor dintr un aeroport mare ca cel din amsterdam, Paris, munchen...adica zbor cu escala

15 răspunsuri:
| K0sti a răspuns:

Deodata? Adica vrei sa te teleportezi? laughing)

| Marily1997 explică (pentru K0sti):

Deodata adica sa zboare direct spre los angeles si sa nu treaca prin moscova sau Paris si de acolo tucmai in america chiar asa de greu de inteles, pai da pentru romani e greu de inteles stiu :p

| K0sti a răspuns (pentru Marily1997):

Aha, adica direct, ceea ce e mult diferit fata de "deodata". happy Se numeste cursa directa!
Deodata conform DEX= pe neasteptate, brusc, subit, simultan happy

| K0sti a răspuns (pentru K0sti):

Http://www.airmoldova.md/home-ro/ Greu cu cautatul!

Aloo? Chisinau-Los Angeles nu Bucuresti-Amsterdam doamne...

Alooo! Eu ti-am dat site pe care sa cauti rute si preturi...desteptarea! Eu inteleg ca e "greu" sa cauti, da nici sa citesti cand iti da altul...

Mai eu am apasat pe link si mi-a aparut acolo Bucuresti -..., am cautat totui si nici un rezultat, te-ai chinuit degeaba.Bye :+)

Eu zic sa nu pleci, stai acasa ca poate ajungi prin Bangladesh! happy

Eu oricum ma mut acolo fara comentariile tale.

| kyliejenner a răspuns:

Nu cred ca exista zbor direct din Moldova sau Romania pana in L.A. Trebuie sa faci escala. Costul ar fi intre 1000-2000 dolari

| jamal000 a răspuns:

Depinde, zbor direct nu cred ca poti gasi, cel mai probabil cu escala in NY, si cred ca poti lua zbor din Londra, Amsterdam, Munchen, ...cred ca poti gasi si la 600 dolari.

| jamal000 a răspuns:

Nu exagerat, depinde ce intelegi prin scump!

| jamal000 a răspuns:

Nu exista zbor direct din Chisinau

| Marily1997 explică (pentru jamal000):

Exista mai dar e mai scump.

| Alexia26 a răspuns:

Aici http://ttap.co/Tz3LNZ gasesti cursele, dar nu cred ca, ai sa gasesti fara escala.