De regula iti solicita un act de identitate, pentru a stabili ca tu esti destinatarul coletului, cel putin asa este experienta mea.
Dar daca produsul este luat pe numele cuiva din familie si semnez eu in locul acelei pers? Asa oare ma lasa?
Depinde. În cele mai multe cazuri, da. Și vorbesc din experiența personală și cea a prietenilor. Mi s-a întâmplat de câteva ori să comand ceva online, iar când ajunge curierul la poartă să fiu plecat de acasă. Așa că am rugat o vecină să îmi preia coletul. Nu au existat probleme. La fel și prietenii mei. Eram odată cu o fată în parc și ne plimbam. Iar deodată i-a sunat telefonul. Cel care o sunase era curierul pe care îl aștepta de câteva zile. Cum ea nu era acasă, a trebuit ca fratele ei să preia coletul. Fără nici o problemă.
Unii cer un pin care e trimis pe sms, sau buletinul, dar asta NUMAI daca produsul a fost platit la cumparare
daca in schimb trebuie sa platesti curierul, pe toti ii doare in cot, cat timp dai banul nu prea ii intereseaza ca a venit nevasta sa ridice sextoy-ul pe care l-ai cumparat fara sa stie ea
melelhilen54 întreabă: