| melelhilen54 a întrebat:

Cand comanzi ceva, ce trebuie sa arati curierului? Sau doar ii dai banii si pleci?

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

De regula iti solicita un act de identitate, pentru a stabili ca tu esti destinatarul coletului, cel putin asa este experienta mea.

| melelhilen54 explică (pentru Ioandelasal):

Dar daca produsul este luat pe numele cuiva din familie si semnez eu in locul acelei pers? Asa oare ma lasa?

| IgnatVictor a răspuns (pentru melelhilen54):

Depinde. În cele mai multe cazuri, da. Și vorbesc din experiența personală și cea a prietenilor. Mi s-a întâmplat de câteva ori să comand ceva online, iar când ajunge curierul la poartă să fiu plecat de acasă. Așa că am rugat o vecină să îmi preia coletul. Nu au existat probleme. La fel și prietenii mei. Eram odată cu o fată în parc și ne plimbam. Iar deodată i-a sunat telefonul. Cel care o sunase era curierul pe care îl aștepta de câteva zile. Cum ea nu era acasă, a trebuit ca fratele ei să preia coletul. Fără nici o problemă.

| Zuzu1991 a răspuns:

Unii cer un pin care e trimis pe sms, sau buletinul, dar asta NUMAI daca produsul a fost platit la cumparare
daca in schimb trebuie sa platesti curierul, pe toti ii doare in cot, cat timp dai banul nu prea ii intereseaza ca a venit nevasta sa ridice sextoy-ul pe care l-ai cumparat fara sa stie ea big grin