| Girly97 a întrebat:

Cardul meu de debit expira pe 30 septembrie 2020, voi primi cardul cel nou pana atunci? Cand ar fi momentul sa elimin cardul existent din aplicatiile online?

9 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Aoleu @romeo78
Imi aduc aminte cand mi ai dat ignore din simplu motiv ca tu erai mai inteligent si ai experiență de viata. Auzi, in experienta aia nu intra si folosirea cardului?

| relian a răspuns:

Cand o sa iti vina noul card, acolo ai instructiuni sa le zic asa, iti zice sa activezi nou card, dupa sa tai pe ala vechi si aia e tot.iti zice cum sa activezi,de regula se face sunand la un nr la ei sau pur si simplu folosind acel card, dar difera de la banca la banca.
Sa schimbi datele din aplicatiile online, le faci atunci cand vei avea noul card, pentru ca noul card are alte numere pe el, deci sa schimbi de exemplu cardul la PayPal ce pui in loc, ce card daca tu nu il ai pe ala nou.Si la fel mai peste tot unde ai folosit cardul asta cel aia.

Deci cand iti vine asta nou, tai pe ala vechi, activezi ala nou si dupa schimbi pe unde ai tu nevoie.

| romeo78 a răspuns:

Nu aveți de ce să eliminați cardul existent din aplicațiile online.
Vă expiră cardul fizic, nu și contul cardului. Datele contului rămân aceleași, dar vi se eliberează un nou card fizic.

| relian a răspuns (pentru romeo78):

Datele cardului nu raman aceleasi, altfel de ce lear mai schimba aia nu vad.
Da ramane numele tau acolo, dar rrstu se schimba tot, nr si chip si ce mai e pe card.
Omu nu s-a referit la contul de la banca ci la card.De exemplu cumperi ceva si folosesti cardul,atunci pui datele de pe card,nr alea multe,numele etc.
Sint websiteuri unde cardul tau e acolo, cum este de ex Paypal, acolo la ei daca omu are la aia, este inregistrat cardul cel are acu. Daca ar vrea sa il schimbe acu nu ar avea cum ca n-are pe ala nou laughing deci cand vine ala nou, taie pe asta, activeaza pe al nou si dupa schimba online pe unde are el inregistrat cardul.
Cred ca la asta s-a referit zic eu.Scuze ca am intervenit, sper ca nu supar.

| goguPatent a răspuns (pentru romeo78):

Eronat. Complet eronat. Foloseste cardul odata si pe urma da i sfaturi

| JicaContra a răspuns (pentru romeo78):

Serios?!? si-a bagat in aplicatii direct contul si banca da bani din cont direct, fara card, nu am auzit niciodata asa ceva cel putin la aplicatiile online

altfel, la un card nou, NUMAI numele ramane, restul se schimba tot, numar, data de expirare, nr de pe spate

| Yuoia a răspuns:

Vei primi cardul probabil in a doua jumatate a lunii septembrie. In contextul pandemiei, e posibil sa vina acasa prin curier. Normal, se ridica de la Banca. Dar in ambele situatii vei fi anuntat de Banca ce ai de facut, printr-un sms la numarul pe care tu l-ai lasat si ei il au in evidentele lor.

| goguPatent a răspuns:

Da, ve primi cardul. In momentul in care il primesti si il activezi, adica faci minim o operațiune la ATM cu el poti sa il schimbi prin aplicații

| laSoledad a răspuns:

Iti spun din experienta mea cu cardul de debit de la Banca Transilvania. Mi-au dat SMS cu o luna inainte si m-au anuntat si in aplicatie. M-au trimis pe site-ul lor de unde am comandat un nou card, pe care mi l-au trimis acasa pe gratis in termen de 15 zile. Cardul cel vechi nu a mai putut fi folosit in aplicatie, de aceea trebuie eliminat. Cand mi-a ajuns noul card, l-am activat la un ATM dupa care am introdus datele noului card in aplicatie. Concluzia? Banca ar trebui sa te anunte pe la inceputul lunii septembrie ca iti expira cardul. Banca Transilvania are o functie pe site-ul lor din care poti comanda noul card, dar la alte banci nu stiu cum este. In caz ca nu te anunta banca ta pana pe 15 septembrie, ar cam trebui sa mergi tu la ghiseu.