Buna, sa cersesti .
Zilele trecute aveam mana bandajata pentru ca m-am lovit urat la ea, mai mai sa o rup.
Si stateam cu ea ca si cersetorii cu mana intinsa, bine ca la nivelul feselor .
Si il apuca pe iubitul meu chefu de caterinca, si imi ridica mana si ii zice la o babuta ceva de genu :
Dati doamna un ban, ca a gonit'o masa de acasa, nu a mai mancat de 5 zile, e satula de 5 minute .
Si 'am facut cu 50 de bani ) 10 bani ).
Deci e eficient chiar daca te vede lumea imbracata bine ).
Cu drag, Diana.
Nu stiu cea mai buna, dar stiu ca cel mai bine este sa ai un venit pasiv. Adica sa nu muncesti si sa primesti bani. Un venit pasiv il poti face foartte usor din sisteme e MLM. Te bagi intr-un program de afiliere si instrii afiliati. Bafta.
Daca ai avea o constitutie corporala ca cea de la avatar ai rezolva repede problema banilor, altfel gandire, si munca.Cineva spune "munca cinstita" s-o creada el/ea poate doar parteneriat corect in relatia prestarii muncii, nu exista cinste ci doar intelegeri intre parti.Mai exista o cale daca ai muschi si curaj, dar este in afara legii, jaful.
Cea mai buna sau cea mai cinstita? Cea mai buna e sa muncesti dar sa fii si putin mai destept, sa nu muncesti ca prostu pentru un pachet de stixuri. Daca nu, la furat tata! Ca suntem in Romania.
Munca.munca si doar munca.sau daca vrei sa risti mult, poker pe net (nu recomand)
anonim_4396 întreabă:
sorin8256 întreabă: