anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care credeti ca este cea mai sigura banca din Romania (cu exceptia BNR)?

11 răspunsuri:
| CatGirl a răspuns:

Transilvania! Nu sunt sigura, pentru ca nu ma pricep la banci.

| asko a răspuns:

Brd

Stefan
| Stefan a răspuns:

Va recomand cu toata increderea BCR.

| nutzu' a răspuns:

Raifeisen..acolo am cardul..acolo vine pensia bunicii...salariul mamei si al tatalui..totul ..parerea mea este cea mai sigura si cea mai competenta.

mlm
| mlm a răspuns:

Eu sint de parere ca trezoreria de stat este cea mai sigura, nu stii in ziua de azi ce iti pot rezerva bancile.

| Irina a răspuns:

Sfatul meu este sa te interesezi de istoricul lor din afara tarii. ai fi surprins ce auzi de ING de exemplu, sau Raiffeisen. ce procese au in afara pentru ca si-au pacalit clientii. BCR si BRD rup la comisioane.

Vestea buna, pe de o parte, este ca daca iti depui banii intr-un cont, in caz de faliment iti primesti oricum banii daca nu sunt mai multi de 50. 000 de Euro, sau 100. 000 in cazul catorva banci, pentru ca exista un Fond de Garantare.

| chr_7518 a răspuns:

Parerea mea ca reiffeisen. Sau nu stiu cum se scrie.

| stef3530 a răspuns:

Ing

| ruxandrav8 a răspuns:

BNR are regim de banca centrala si emite moneda. Persoanele fizice nu au relatii cu BNR. In privinta bancilor comerciale in prezent, in plina criza financiara mondiala, nici o banca nu este sigura. Exista un risc. Fondurile populatiei sunt garantate de Fondul de garantare care se actualizeaza periodic. In fiecare banca este afisata valoarea la zi a acestui Fond. Daca doriti sa va depuneti economiile alegeti orice banca de renume din Romania. Evitati bancile mici/putin cunoscute.

| EUSIATIT a răspuns:

Sigura? Raifeisen dar ca dobinda toate le au mari. dar oricum nu te sfatuiesc Banc Post e oribila din toate punctele de vedere

| cristim24 a răspuns:

Orice banca are un risc. COnteaza mult publicitatea facuta, dar si nestiinta multora. Ca om de banca pot spune, ca banca 100% fara risc NU exista. depinde ce vrei sa faci cu banca respectiva. Luat ca medie, nici o banca nu are produse sau servicii mult diferite decat ale altora. Poate banca sa fie OK dar personalul sa fure. ca un sfat, nu cauta banci cu mari renume, gen BRD, BCR, BANC POST, etc. pentru operatiuni.

Întrebări similare