| sweetys a întrebat:

Care e faza cu astia de la Isalary Romania? Ma tot bate o vecina la cap ca vrea sa intru pe chestia asta si sa ii zic despre ce e vorba ca a auzit de la nu stiu cine ca se castiga bani. Eu nu am chef sa stau sa fac sapaturi. O explicatie simpla doresc si eu.

2 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Este un curs despre marketing online, cuplat cu o platformă de, astfel încât poți să il faci prin ei, ei reținând comision. Apoi te cuplează cu mar retaileri online ca EMAG. Dta faci reclamă pe Internet. Asta costă timp și bani. Ce produse se vând prin tine, primești comision după ele. Nu sunt câini cu colaci în coadă, e meserie care se învață, muncești, câștigi, dacă nu, nu. Altă întrebare?

| serbanpetre a răspuns:

Iti pot spune eu, am comandat cursul cu ceva vreme in urma. Este un curs in limba romana despre marketing afiliat. Activitatea se imparte in 3 parti, prima parte sunt magazinele online, a doua parte sunt ei, siteurile de marketing afiliat, si a treia parte sunt afiliatii. Acestia din urma promoveaza pe net produse vandute de catre magazinele online prin intermediul siteurilor de marketing afiliat. Un magazin online ofera un comisioane pentru vanzari, din acel comision primesti si tu ceva. Astfel toata lumea are de castigat: tu ca iei un comision, siteurile de marketing afiliat pentru ca primesc si ele o mica parte din comisionul respectiv si magazinele online pentru ca se aleg cu o vanzare noua si un client nou multumit. Din toate firmele eMag este cea mai mare si a promovat intens aceasta activitate. Nu este chiar asa complicat dar trebuie ceva munca, nu poti face batand din palme. Spor!