| cristi202 a întrebat:

Care e pretul castravetilor si a fasolei verzi la piata? happy
Am din belsug si nu stiu ce sa fac cu ea, sper sa o vand.

Răspuns Câştigător
| Mirel4412 a răspuns:

2-3 lei castraveti si fasole 12 lei kg

14 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Dă-o spre magazinele mici, băcănii de exemplu se vor vinde mai bine, mai ales daca sunt legumele organice, lumea se axează pe asta decât cele aduse din străinătate.
Sau poți face o încercare de ați prezenta afacerea pe o pagina de Facebook și să îți pui prețul la fiecare produs pe care îl vinzi. Făcându-ti reclama apoi pe grupurile cu Mutat la Țară sau viața la țară, sunt persoane care nu au grădini pentru a avea și sere sau grădini pentru așa ceva și vei avea doritori.
Cu multă răbdare vei scoate munca ta. La supermarketuri vor vrea preturi mici pentru a-și adaugă și ei adaosul comercial. Vei ieși mai mult in pierdere la ei.

Succes!

| cristi202 explică (pentru MihaelaDart):

Multumesc pentru raspuns. Am sa tin seama de ce ai spus!

| MihaelaDart a răspuns (pentru cristi202):

Cu drag! Ma ocup si eu de vanzari si la supermarketuri vor preturi ff mici, iar producatorii sunt mai mult in pierdere asa.

Spor la vanzari!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Poate o vinzi dar depinde cu cît ca ăia din piață cumpără de la voi producatorii castraveti cu 50 de bani si îi vînd cu 5 lei kilogramul deci unde e afacerea? La intermediarii din piețe.

| T0T a răspuns:

În ultimul timp se aruncă, nu ai văzut știrile?

https://www.youtube.com/watch?v=YngO1Ql7sBs

Dar ăia sunt idioți și nemernici. Ar fi mare risipă. Măcar să îi vinzi pe 50 bani-1 leu/kg.

PS. Ți s-a spus că arăți ca Tolea?

| cristi202 explică (pentru T0T):

Se arunca din lipsa de cunostiinta. Daca ar gindi un pic, ar reusi sa faca ceva cu ei.
Mi s-a zis ca arat ca Tolea. happy

| alina2k18 a răspuns:

Am luat castraveti proaspeti cu 2 lei kg din Piata Obor In Bucuresti.

| dinaprilie a răspuns:

Tare..fiecare intelege ce vrea din. text.

| Alverto a răspuns:

Ai atât de mult? Câte kg mai exact? Plantarea se face pe hectare sau un mic teren de 100-800 m?

| cristi202 explică (pentru Alverto):

Citeva zeci de kg de fiecare. Si se mai fac zi de zi. 10-15 kg pe zi

| DarthNiger a răspuns:

Ai putea sa inchei o afacere cu un magazin alimentar.

| DonEduardo a răspuns:

Decat s-o vinzi, nu mai bine o dai unor nevoiasi, prietenilor sau familiei pe gratis?

| cristi202 explică (pentru DonEduardo):

Nu stiu daca ar trebui sa zic (asta trebuie facut in ascuns), dar am facut si asta, dar tot mai este. Si inca se mai face.