Dă-o spre magazinele mici, băcănii de exemplu se vor vinde mai bine, mai ales daca sunt legumele organice, lumea se axează pe asta decât cele aduse din străinătate.
Sau poți face o încercare de ați prezenta afacerea pe o pagina de Facebook și să îți pui prețul la fiecare produs pe care îl vinzi. Făcându-ti reclama apoi pe grupurile cu Mutat la Țară sau viața la țară, sunt persoane care nu au grădini pentru a avea și sere sau grădini pentru așa ceva și vei avea doritori.
Cu multă răbdare vei scoate munca ta. La supermarketuri vor vrea preturi mici pentru a-și adaugă și ei adaosul comercial. Vei ieși mai mult in pierdere la ei.
Succes!
Multumesc pentru raspuns. Am sa tin seama de ce ai spus!
Cu drag! Ma ocup si eu de vanzari si la supermarketuri vor preturi ff mici, iar producatorii sunt mai mult in pierdere asa.
Spor la vanzari!
Poate o vinzi dar depinde cu cît ca ăia din piață cumpără de la voi producatorii castraveti cu 50 de bani si îi vînd cu 5 lei kilogramul deci unde e afacerea? La intermediarii din piețe.
În ultimul timp se aruncă, nu ai văzut știrile?
https://www.youtube.com/watch?v=YngO1Ql7sBs
Dar ăia sunt idioți și nemernici. Ar fi mare risipă. Măcar să îi vinzi pe 50 bani-1 leu/kg.
PS. Ți s-a spus că arăți ca Tolea?
Ai atât de mult? Câte kg mai exact? Plantarea se face pe hectare sau un mic teren de 100-800 m?
Decat s-o vinzi, nu mai bine o dai unor nevoiasi, prietenilor sau familiei pe gratis?
Nu stiu daca ar trebui sa zic (asta trebuie facut in ascuns), dar am facut si asta, dar tot mai este. Si inca se mai face.
Mariand67 întreabă: