| Mirel4412 a întrebat:

Care e rostul bancnotei de 20 de lei? Mi se pare ca cineva de sus are nevoie urgent de bani si a scos tampenia asta. Nu cred ca a murit nimeni pana acum ori nu a suferit nimeni ca nu a putut plati cu 20 de lei direct. Parca trebuia sa trecem la euro, nu sa facem alti bani...

Eu stau in Slatina, oare voi pune mana pe o bancnota de 20 lei anul asta sau viitor?

Răspuns Câştigător
| Anuket a răspuns:

Ce bancnotă de 20ron?

7 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Pentru ca sunt niste zdrente ca nu le pot numi altfel prin Parlamentul European care trebuiau sa isi justifice salariile de zeci de mii de euro pe luna si astfel a venit cu ideea ca nu ar strica ca o femeie sa fie pe o bancnota...ce credeti crearea acestei bancnote (nu spune nimeni asta) dar are costuri uriase pentru a fi introdusa pe piata.

suntserios
| suntserios a răspuns:

E un eveniment comemorativ. Atat tot.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Cei ce fac emisiune de bani, o fac din necesități ale circulației de cash. Până la Euro mai avem.

| Wr3nch a răspuns:

Ca e rostul bancnotelor in 2021 daca nu stai la munte? Nu vad cu ce raneste o bancnota in plus, la fel a varsat lumea lacrimi cand a iesit cea de 200, si pana la urma se foloseste.

| Frank51 a răspuns:

Ce ar fi să te stresezi pe ceva important din viața ta, la care ești în control? Singura metoda de a-ți arăta nemulțumirea este prin vot, și știm deja rezultatele înainte.

| anonimus010101110 a răspuns:

Nu stiu care e rostul dar mi se pare interesant sa avem mai multe bancnote, adica in loc sa cari 2 bancnote de 10 ron la tine cand mergi la magazin poti sa cari doar una de 20

| Ajja a răspuns:

Din ce am auzit eu, e vb de inflație. ju stiu sigur dc