Urban, bineînțeles, datorita numărului mai mare de potențiali clienți. Dacă însă când spui mediu rural te referi la un sat cu mulți locuitori, la distanță mare de orașe unde se găsesc patiserii, și in care nu mai există alți competitori, atunci da, e rentabil și in mediul rural.
Una e sa faci prăjituri acasă, "la negru", la un preț ok și pentru tine si pentru client, si alta e sa vorbim despre o afacere in toată regula. In cazul asta lucrurile ar sta invers.
Urban,mai ales daca e așezată într-un punct cheie al orașului, cu siguranță potențialii clienți vor fi mai mulți datorita aglomerației din orele de vârf, mai ales.
Plus că altfel ar funcționa o patiserie la oraș, fata de zona rurală, deoarece la oraș oamenii sunt mai puțin reticenți atunci când vine vorba de schimbări, spre exemplu să renunțe la vechea lor patiserie și sa vada cum sunt produsele și ce preț au.
In schimb, la tara oamenii sunt foarte reticenți si prefera să rămână la vechile obiceiuri.Nu zic că nu ar fi șanse și la tara, însă șansele scad considerabil și din cauza reticentei oamenilor, dar și numărul semnificativ mai mare de clienți la oraș, cel puțin așa consider eu
O patiserie se poate deschide la marginea orașului, achiziționați cel puțin 2 utilitare ușoare, gen de exemplu, Dacia Dokker, ieftine și ușor de întreținut și mergeți cu produse la o comună în apropiere de oraș, care are o unitate de învățământ, eventual liceu, unde deschideți un chioșc. Dar, în neglijeu timp, căutați și în oraș o unitate de învățământ unde nu există o patiserie unde să vă puteți pune un chioșc sau închiriați un spațiu de vânzare.
Pentru o unitate de producție trebuie mult mai multe acte, decât pentru un spațiu comercial.
De aceea, am vorbit de un spațiu de producție la margine de oraș, ca să puteți să vă deplasați ușor în diverse locații.
JustFun01 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
AlexDorinel întreabă:
andreiscripcaru întreabă: