ING sînt cei mai buni. Ai banking gratuit, nu ai comision pentru aproape nimic, nu contează de unde scoți bani de pe Pămînt - cu excepția țărilor unde oricum nu ajungi, gen Coreea comunistă. Deci problema majorității oamenilor care caută disperați un bancomat anume... nu există!
De asemenea, banca are înțelegere cu mulți comercianți din toate domeniile, cu care poți face credit în diferite planuri de rate... credit cu dobîndă zero! Iar cireașa de pe tort e că dacă vreun comerciant de pe Pămînt nu e pe lista asta, banca oferă trei rate egale...
Nu-i nici o diferenta, toate sunt la fel si toate ofera cam acelasi gen de servicii.
Sfatul meu este sa iti faci cont bancar, la cea mai apropiata banca de casa ta, ca sa-ti fie usor sa ajungi acolo cand ai anumite tranzactii de facut, scoti bani de la ei, sau orice ai avea nevoie de la banca.
Buna.BT, adica Banca Transilvania, e singura romaneasca, pe cand la celelalte vorbim de capital strain. Daca, de exemplu, vrei sa sustii economia romaneasca sau consideri ca esti patriot, o poti alege pe aceasta.
Eu am avut multe experiente enervante la BRD, iar acum sunt la BT si e totul ok, deocamdata.
Eu sunt la BCR. Singura mea nemulțumire este că într-un oraș reședință de județ au un singur bancomat.
ING e mai ok pe partea de internet banking adica e usor sa lucrezi cu aplicatia.
Acum depinde si de nevoile tale
Iommix întreabă: