Evident, replica e de proasta calitate, se va strica mai repede, iar castile primite in pachet de asemenea.Parerea mea este sa cumperi unul original, avand si garantie.
Asteapta
Ok, mersi pentru sfaturi, pana la urma cred ca n-o sa ma complac cu replica. Problema era cu banii, ca altfel n-as cumpara o replica daca as avea bani de un original.
Sanatate!
Replicile sunt mult mai proaste decat originalul asa ca nu-ti recomand sa cumperi o replica. Cel mai bine e sa-ti iei original si ca sa fii sigur cumpara-l dintr-un magazin mare.
Replicile sunt mult mai proaste decat originalul asa ca nu-ti recomand sa cumperi o replica. Cel mai bine e sa-ti iei original si ca sa fii sigur cumpara-l dintr-un magazin mare.
Replica nu sti cat tine, pe cand la original ai si garantie dar mai bine cumperi un lucru original pentru ca esti sigur ca o sa durere mai mult si este calitate superioara
Replicile nu sunt foarte foarte diferita...eu zic ca se merita la 60 de ron. dar ai grija de la cine il iei...astept o fundita
Niciodata o replica nu va putea sa treaca de performantele unuia nou nu te sfatuiesc sa -l cumperi pe cel replica cauta in magazinele care au reputatie deoarece ele pot crea maximul de performanta
aaandra_5867 întreabă:
Sexy_7804 întreabă: