Nu se stie niciodata care va fi viitorul Romaniei, deoarece nu noi hotaram asta si Dumnezeu hotareste ce se va intampla cu noi. Sper ca ti-am dat un raspuns foarte bun asa consider eu si cred ca si ceilalti. Funda?
Cu guvernul asta si cu boc si base la putere, nu prea e stralucit. Viitorul nu suna bine pentru Romania!
Cat traieste basescu si boc e o tara de c***t poate o sa sa fie bine dupa ce termina cretini astia
Sunt sigur ca Romania n-are un viitor prea starlucit, aceasta crza cu care noi ne confruntam de ceva vreme, ii vom simti cu adearat prezenta atunci cand oameni nu o sa mai aiba locuri de munca, vor murii oameni de foame si nr. populatiei se va dubla...Asta se intampla numai din cauza AMERICANILOR care sunt sigur ca peste cativa ani ne vor terimina. Sunt sigur ca acestia ne vor pune desfinta pe noi din UNIUNE, deoarece cu o asa conducere (portocalie PDL), nu vom mai avea sanse sa iesi cu resurse de peste 50%, cu o economie la fel de numeroasa, si se observa ca o multime de turisti ne ocolesc, din cauza ca noi nu stim dezvolta ceea ce avem. Respect Mircea Badea...singurul care dezvaluie in fiecare dimineata adevarata fata a Romaniei (asta daca o avem(fata)>>).
Sper ca m-am facut inteles, sa stii ca este o intrebare perfecta!
Magarusnoroios întreabă: