Janina
| Janina a întrebat:

Care sunt asemanarile si deoaseririle intre s.r.l.; s. a.; s. n. c; s. c. s.; s. c. a?
imi trebuie pentru un referat si nu prea reusesc sa le gasesc si sa le pun cap la cap, doar ademanarile si deosebirile.
help, please! happy

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna,
Ai putea sa-ti cumperi sau sa imprumuti de la cineva brosura cu Legea 31 legea societatilor comerciale. Acolo ai toate informatiile de care ai nevoie. Ai sa gasesti medul de infiintare, de functionare si de lichidare pentru fiecare tip de societate in parte!
Mult succes!
Daniela

11 răspunsuri:
| videoblog a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa consulti legea 31/1990, privind societatile comerciale, cu modificarile si completarile ulterioare. incearca si www.onrc.ro

cristian
| cristian a răspuns:

Uite aici ai informatii, doar nu vrei sa-ti fac eu referatul?
...le-com.php

Janina
| Janina explică:

Asemanarile si deosebirile happy
scuzati greselile straight face

Janina
| Janina explică:

Asa sunt societati comerciale dar ma intereseaza de la contituire...pana la lichidare in ce se aseamana si in ce se deosebesc straight face

Janina
| Janina explică:

Nu vreau sa imi faci tu referatul... vreau ajutor straight face
daca nu esti dispus sa ajuti nu trebuie sa te ataci happy

Janina
| Janina explică:

Multumesc de ajutor, am facut prezentarea si a fost un adevarat succeswinking

| cristi a răspuns:

Vad zilnic certificate de firme si iti pot spune ca s.r.l. inseamna " societate cu raspundere limitata" iar s. a. "societate pe actiuni", restul alte variante de societati. dar nu le stiu

| csintalan a răspuns:

... legea 31 privind societatile comerciale din 1990, ...atentie la actionari,...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si ce oferi in schimb?

| Selena a răspuns:

Toate sunt societati comerciale

| claudia_2368 a răspuns:

Dacă îmi dai o adresă de e-mail îți trimit Legea 31/1990 cu modificările și completările ulterioare de unde poți să te inspiri.
Spor la scris referatul.