Daca nu vrei sa fii inginer, arhitect, notar, pilot, it-st (chiar si designer daca esti bun) etc... ups. sa nu uit fiscu
atunci manelist sau politician vs interlop (daca tb sa ai bani sa intri asa ca las-o moale),
Doctori ( orice fel de la doctori simpli in sus se castiga bine ), judecatori, avocati, notari, asistenti juridici, cantareti, designeri, si tot asa eu una merg spre drept
Salariu rezident pe orice specialitate e aproximativ 200 de euro + sau - 50 de euro. daca intri in medicina cu speranta ca o sa te imbogatesti am niste vesti proaste pentru tine
Intra in sistemul juridic ca sa poti avea un trai decent. exclude meseria de doctor ca pana la 40 de ani o sa fii muritor de foame. asta daca nu pleci sa profesezi in alta tara
Tocmai nu am zis ca merg spre medicina deloc ( plus ca nu prea sunt eu cu taria cand vad suferinta unor oameni cum ajung acolo ) Am specificat ca merg spre drept, in sistem juridic vreau sa profesez insa ma gandesc chiar serios daca o sa plec din tara sau o sa raman.
Nu eu am zis doar ca nu faci bani din medicina, si in rezidentiat (3-6 ani ) esti practic muritor de foame nu poti sa iti intreti o familie, nici macar pe tine cum ai putea sa faci asta cu 200 de euro pe luna e inuman
Avocat,judecator,notar,doctor. Ca sa castigi bani multi trebuie sa fii cunoscut in orasul tau.
Doctor,pilot de avion,politist,manager, primar, avocat, notar, cantaret
Lider într-un sistem MLM.
2000, 3000, 10000 euro lunar. Şi chiar mai mult.
ITist(programator), doctori datorita mitei, ingineri, si meserii corupte..primar,politie, etc... Avocati daca sunt la un nivel inalt...
alexionut45 întreabă:
AndreeaShrott întreabă: