| masculin1feminin0 a întrebat:

Care sunt cele mai optime strategii pentru a investi bani? cumparand locuri si faci parcuri publice sau magazine? Funda big grin

Răspuns Câştigător
| vartolome1 a răspuns:

Parcarile cu plata in orasele mari ar fi o oarecare portita, dar investitia o amortizezi in ani buni. Imobiliarele sunt cele mai bune: le cumperi apoi le inchiriezi, iar banii din chirie poti plati rata la banca (in cazul in care ai facut credit pentru imobil/e). In ce priveste magazinele, sunt cam peste tot supermarket-uri... mai degraba un chiosc non-stop undeva pe la o "periferie". Decat magazin, eu unul as opta pe o brutarie: nici o masa fara paine!

| masculin1feminin0 explică (pentru vartolome1):

Buna idee, stii... adevarat este ca am 19 ani, fiind la primul an de facultate si implicat in multe actiuni, am reusit sa facprimul milion de euro. Acuma mi-am amintit de o vorba! =Primul milion de lei il faci cu transpiratie, pe urma vin ei singuri. Parcari, imobiliare, trebuie sa vad mai multe. practic sunt si in strainatate si mai este mult pana fac si inginerie informatica, am deja un marketcu totul despre Sofware si Calculatoare, Rehnologie si telecomunicatii, stiu sa creez software, dar imi placsi afacerile. MS mult pentru sfat! meriti funda.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine ai investii intr-un mini club gen cum sunt localurile din Turcia, mie mi-ar placea sa am asa ceva.

| Vladone80 a răspuns:

Salut, cauta o idee de a investi pe blog-ul Enciclopedia Afacerilor! Mult succes!

| AAAA1Antona99565 a răspuns:

Apa, banu si al de fraieru... cam asa merg treburile daca indiotu o cere daio poti usor sa compari afacerile cu centura de dat si luat... Nu e usor sa faci bani cand tat e capusat da nuci imposibil. Daca ai si sunt o sursa sigura de livrat si poti sa faci acel produs sau orce la pret de productie minim fa-o, costuri mici de productie si o piata buna, si tot la apa ban si fraier ajungi.

| Marius_Spataru_1985 a răspuns:

Totul se calculeaza in functie de posibilitati, la ora actuala in Romania cel mai mult se investeste pe piata energiei verzi, dar sunt si investitii mai mici, daca esti tanar poti accesa o gramada de programe pentru devoldare