anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care sunt cele mai sigure banci din lume?

16 răspunsuri:
| Dan a răspuns:

Nici una!

| mariobros a răspuns:

Cica alea elvetiene, si mai ales cele din paradisurile fiscale, ca nu te dau in gat la fischappy
sper ca te-am ajutat in luarea unei deciziiwinking

| danutza a răspuns:

Exista asa ceva? nu cred toate bancile profita de pe urma clientzilor...niste hotzi angry

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Patul sau seiful meulaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Niciuna.

| Barajag a răspuns:

Bancile din parcurilaughing

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Nu exista asa ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cele din Elvetia

| somniferu a răspuns:

Nici o banca din lume nu e sigura eu iti sugerez sa pastrezi economiile in gold sau cash ca o banca ce sia umplut buzunarele da faliment...
Acum cu criza financiara si economica nu poti fi sigur pe nimic si ascultati la mine, criza nu s-a terminat asta care a fost a fost o "precriza" criza adevarata de acum sa vina si atunci o sa cada totul si sa se duca totul de rapa...

| adyth a răspuns:

Astea din romania smug

| canarita a răspuns:

Banca din parc

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Dar tu n-ai saltea? E drept ca nu-ti da dobanda, dar nici faliment nu da si nici nu-ti cere comisioane pentru ca respiri.

| kathessa a răspuns:

Bancile de celule stem.

| canarita a răspuns:

Serios acum... elvetiene, elvetienii se pricep la trei lucruri f.bine: ceasuri, ciocolata si BANCI!

| Emeraude a răspuns:

Banca de la scoala, mai veche decat tovarasu'.

| Iraf a răspuns:

Am o bancă pe care o iubesc, chiar mi-a oferit un bonus cash doar pentru înscriere, poți primi și un bonus din criptomonede din aplicația bancă dacă vrei să câștigi multe beneficiihttps://revolut.com/referral/?referral-code=elvisetfx! NOV2-23-AR-L1