Creeaza si tu ceva ieftin, unicat si fain care sa se vanda...creativitatea este pe locul unu, de-aia oamenii cu imaginatie ajung sa castige milioane atunci cand pun in practica ceea ce gandesc.
Un mic exemplu: intr-o zi aveam 5o de lei, m-am gandit cum sa fac din ei 100 de euro. Am cumparat 10 maieuri cu 3 lei, accesorii, le-am facut unicat si le-am vandut cu 35 si 40 ron. Nu faci milioane, dar din nimic am facut ceva...si asta e una din cele mai simple idei. Bafta! Dar zi-mi si mie de curiozitate, cati bani vrei sa faci si in cat timp?
Intrebarea este: "Care vi se pare?". Nu este : "Ma ajutati si pe mine sa fac niste bani repede? Ca sunt in pana de idei si putin cam retardat."
Repet: NU vreau sa fac bani. (Nu prin metoda asta de a intreba lumea de pe un site. ) Intentia a fost de a crea un subiect de discutie.
Incearca cersitul; meserie veche si banoasa.Totul este sa te intelegi cu "nasii" de zona.
Imparte fluturasi, numara traficul in intersectii, doneaza sange, fii artist la metrou, participa la sondaje platite
Eventual apucate de trafic de droguri sau omor pentru bani
cred ca ma uit prea mult la telenovele
Anonymus3000 întreabă:
sorin8256 întreabă: