Am Clicknet Power de la Romtelecom si sunt foarte multumit. Nu pot face comparatie cu celelalte, nu am avut alta.
Eu am RDS, nu este în oraşul meu altă reţea pe fibră optică aşa că trebuie să mă mulţumesc cu ce am.
Cea mai buna retea de internet care ofera stabilitate, dinamicitate si nu fara ca viteza sa fluctuieze de la 1 mb la 5 de la 5 la 3 apoi iar la 1 mb cu toate ca in contract ai avea 10 mb de ex deci ALEGETI CLIK NET SINCER... ZVONURILE CA NU AR FI BUN SUNT VECHI din 2008 clik net are o noua politica a firmei si se tin de cuvant eu am de 2 saptamanii clik net mi l-am instalat pe data de 21. 09. 2010. INainte ama vut rds care sincer e un rahat deci si servirea si servicile totcredetima fratilor recomand clik net sau o retea de cartier
Pai eu am de la next gen
e foarte bun chiar n-am proobleme
cand ai vreo problema ceva suni si imediat vin
chiar iti recomand
si am netu de la ei de vreo 6 ani
si n-am avut probleme pana acum.
Click Net mi se mare cea mai buna retea de internet.
De cand sunt abonata Click Net, niciodata nu mi s-a intrerupt.(exceptand greselile unor muncitori care au taiat cablurile ).
Asa.Deci,eu iti recomand aceasta retea.Sunt supra-mega-extra multumita.Si viteza este nemaipomenita, la un pret destul de redus. Deci, este suportabil la criza.
~ Missouri.
UPC-ul are oferte foarte bune! Asta iti recomand pentru. ca asta folosesc si sunt foarte multumita, dar si Clicknet-ul am avut si mergea foarte bine si acela.
Succes!:d
Nu iti recomand clicknet de la Telekom. Am si eu internet de la ei dar am avut ceva probleme cu el.
sorin8256 întreabă: