| madalykuka a întrebat:

Castiga ceva profesori daca ajung cu vreun elev la olimpiada pe tara?

13 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Castiga copia xerox a unei diplome de participare, ca originalul il pastreaza directorul scolii, sa nu se piarda cumva (sic!).
@Neghinitza: Cati elevi ai pregatit tu in timpul tau liber (si al lor), i-ai dus la vreo Olimpiada pe tara si ai primit pentru asta o mare marire de salariu?
Singura situatie in care profesorul castiga un premiu in bani (NU o marire de salariu) este cea in care unul dintre elevii sai merge la Olimpiada Internationala.

| Bacemi a răspuns:

Nu primesti nimic. Mai degraba pui si tu bani de buzunar uneori pentru sprijinul elevului. Nu te ajuta cu nimic asta. Castigi doar satisfactie personala si bucuria elevului pe care ti-l apropii.

mira
| mira a răspuns:

Nu, aceasta activitate nu este rasplatita cu bani.

| Skylerx a răspuns:

Nu castig nimic ei, doar elevii happy

| stefangeles a răspuns:

In afara de satisfactie nu cred... pacat ar trebui rasplatiti inzecit cat elevul pe ca mentorul are meritele si munca dispipolul doar executa invatatura big grin

| GdX a răspuns:

Ei castiga la CV, experienta, adica na apare la ei in CV la rezultate: X elev participant la... unde a fosttongue

| Neghinitza_8409 a răspuns:

Desigur. Castiga destul de bine...nu putin. Iar daca un elev al unui profesor ajunge pe tara de mai multe ori primeste si o marire de salariu. Stiu din proprie experienta. Probabil depinde si de materie...

| Fluturash cu aripi de inger a răspuns:

Din cate stiu eu nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un exemplu (premii, tabere gratuite, decontare cheltuieli) ai aici, citez :
"VIII. Premierea
Art. 47. La etapa naţională ierarhia premiaţilor se stabileşte în ordinea descrescătoare a punctelor obţinute. Pentru premiile I, II şi III se acordă cinci locuri pentru fiecare disciplină, pe an de studiu în concurs, la care participă cel puţin 75 de elevi. În cazul în care sunt sub 75 de participanţi se acordă trei locuri pentru premiile I, II şi III.
De asemenea, numărul menţiunilor poate fi de până la 25% din totalul participanţilor la concursul pe disciplina/domeniul de învăţământ. Se pot acorda şi premii speciale.
Art. 48. Premiile speciale se acordă pe baza unor criterii ce vor fi comunicate înainte de concurs. Câştigătorii acestor premii speciale se stabilesc de comisiile de organizare şi evaluare a concursurilor şcolare.
Art. 49. Drepturile elevilor şi ale personalului didactic participant la concursurile şcolare, celelalte cheltuieli privind organizarea şi desfăşurarea concursurilor şcolare se acordă în conformitate cu normele legale în vigoare.
Art. 50. În afara premiilor acordate în concurs, elevii premiaţi pot beneficia de excursii şi tabere şcolare gratuite.
IX. Dispoziţii finale şi tranzitorii
Art. 51. Materialele consumabile, incluse în logistica concursului şcolar şi necesare pentru probele scrise, evaluare şi evidenţe se asigură de către inspectoratul şcolar al judeţului organizator.
Art. 52. Inspectorii de specialitate din M. E. C., vicepreşedinţi ai Comisiilor centrale, vor elabora, în scris, precizări privind organizarea şi desfăşurarea concursurilor naţionale pe discipline, în spiritul şi limitele prezentului regulament.
Art. 53. Prezentul regulament intră în vigoare de la data aprobării lui prin ordin al ministrului."
Sursa http://www.olimpiade.ro/regulament.php

| dilau69 a răspuns:

Castiga reputatie dar bani nu cred ca primesc

| lydd a răspuns:

Nu cred

| lydd a răspuns:

Nu

| neednothing a răspuns:

O MARIRE de salariu deoarece profesorul si-a dat silinta pentru elev.