| alexfab33 a întrebat:

Cat castiga o jurnalista tv care da stirile in Romania?

10 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Si totusi o jurnalista unde?
La Afundatii Tv sau la o televiziune serioasa?

Oricum lucrurile diferea tare.

Esca se stie ca are un salariu fabulos de mare.

Stoiceasca de la A3 are si actiuni pe acolo deci scoate bani nu doar din salariu + e platita sa manance si rahat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

2000, 3000 chiar si 4000 de euro. Odata zicea de esca ca primesete 5000 euro lunar. Serios vorbind.

| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu nu... odata de esca se zicea ca ia 40.000 euro lunar. Sa fim seriosi, cum sa fie platita esca cu doar 5000

| napoleon16 a răspuns:

Milioane de lei. de ce?

| Florentina9210 a răspuns (pentru napoleon16):

L-ai lamurit bustean!

| Salontanul a răspuns (pentru Florentina9210):

Pai ce sa-l lamureasca? Intrebarea este idioata. Salariul este confidential si la acelasi post unul poate castiga 30.000 de euro pe luna si altul abia ajunge la 1.000. Astea sunt intrebari de epoca comunista cand slariile in aceiasi meserie erau la fel fiind doar o mica diferenta de vechime.

| alexfab33 explică (pentru Salontanul):

Ce sa zic? Multumesc mult ca imi spui asa, ca fac intrebari idioate. Chiar ma faci sa ma simt minunat. Eu am facut-o pentru ca aveam curiozitatea asta. Sunt sigur ca pe site se gasesc si altfel de intrebari mai idioate. Cat despre raspunsul tau, si in societatea de azi oamenii care au aceeasi meserie si lucreaza la acelasi nivel castiga aproximativ la fel. Daca o jurnalista castiga 30000 in loc de 1000 inseamna ca face si lucruri in plus, prezinta alte programe etc. Pe mine ma interesa cat castiga aproximativ o jurnalista care da stirile la canalele principale precum tvr protv etc si care se limiteaza la asta

| Salontanul a răspuns (pentru alexfab33):

N-ai priceput nimic! Sa-ti dau un exemplu: un agent de paza la o sucursala din Oradea castiga 900 lei in mana. Acelasi agent la o agentie ( care este mai mica decat sucursala) din Bucuresti, la aceiasi banca si firma de paza castiga 1200-1400 lei in mana. Ce face asta in plus fata de celalalt? Nimic! Doar ca asa au hotarat sefii ca aia din Bucuresti trebuie sa fie mai bogati. Asa ca stai calm! Nu se mai conduce nimeni dupa principiul comunist (drept dealtfel) ca la munca egala se dau salarii egale. Deci: intrebarea nu-si are sensul. Daca o jurnalista castiga 1.000 Eu. la aceeasi meserie si aceleasi atributiuni alta poate castiga 3.000.

| alexfab33 explică (pentru Salontanul):

Te rog sa-mi zici unde ai vazut tu ca in Bucuresti agentii de paza primesc salariile aia. Ei primesc salariul minim pe economie indiferent de unde se afla in tara, asa cum alte categorii de muncitori. Chiar acum am verificat pe net dar stiam asta si inainte

| Salontanul a răspuns (pentru alexfab33):

N-are rost sa incerc sa te lamuresc. Este prea greu! Asa ca las-o moarta!